TEFAL INGENIO ECO RESPECT ON

INGENIO ECO RESPECT ON Egymásra halmozható Ingenio edények:egyszerűsítse le a főzést!  

Szeretné leegyszerűsíteni a főzést? Az egymásra rakható Ingenio főzőedény minden, amire ehhez szüksége van. Levehető fogantyú serpenyőkhöz, a főzőlapról a sütőbe való könnyű áthelyezéshez, valamint a hűtőszekrénybe helyezéshez*? Vannak ilyen edényeink. Egymásra halmozható dizájn, hogy helyet takarítson meg a konyhában? Ezt Önnek sem hagyja ki. Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

A Tefal Ingenio Eco Respect serpenyő a megfelelő választás a környezettudatos konyha számára: Az ötvözet, amelyből a serpenyő készül 90%-al kevesebb energiát igényel az előállításhoz, mint az új alumínium*, amivel hozzájárul a környezet védelméhez és egyúttal kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújt.

1 rendelkezésre álló termék(ek)
 • 3 részes Ingenio Eco Respect On edénykészlet
  3 részes Ingenio Eco Respect On edénykészlet

  Egymásra halmozható Ingenio edények:egyszerűsítse le a főzést!  

**Belső tesztek alapján.

*** A Tefal cégnek ez a garanciája nincs hatással az ügyfél azon törvényes jogaira, melyeket nem lehet kizárni vagy korlátozni, sem azon eladóval szembeni jogaira, akitől az ügyfél ezt a terméket vásárolta. **** A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. Az érvényben jogszabályokkal összhangban nem tartalmaz PFOA-t. Nem tartalmaz ólmot és kadmiumot (Pb- és Cd mentes), ami azt jelenti, hogy a termék felülete nem tartalmaz hozzáadott ólmot és kadmiumot és ezek az anyagok nem kerültek azonosításra külső laboratóriumok által végzett vizsgálatok során sem.

*****Az újrahasznosított anyag a teljes termék átlagosan 85%-át teszi ki.

*Ne tároljon benne savanyú ételeket. 

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Főzőedény, amelyben bármely ételt elkészíthet.

  Gond nélküli főzés minden nap! Minden, amire szüksége van ahhoz, hogy megkönnyítse az otthoni mindennapi főzést: levehető fogantyú, a sütőbe és hűtőszekrénybe egyaránt elhelyezhető serpenyő* és gazdaságosan egymásra halmozható dizájn.

 • Tapadásmentes, Titanium felület.

  Ez a tartós fedőrétegekkel ellátott kiváló felület kiválóan bírja a mindennapi terhelést és olyan tapadásmentes teljesítményt nyújt, amely akár kétszer tovább bírja a Tefal standard felületeihez képest.

   

 • Thermo-Signal™ technológia

  Amint a serpenyő eléri a főzéshez szükséges ideális hőmérsékletet a Thermo-Spot® pont piros színűre változik. Ez a funkció a tökéletes szerkezet, szín és aromák garanciája, és lehetővé teszi az ízletes, finom ételek mindennapi elkészítését.

 • Továbbfejlesztett indukciós technológia

  A Tefal Thermo-Fusion™ edényalj gyors és optimális hővezetést biztosít a serpenyő felületén a mindig tökéletesen elkészített, ízletes ételekért.

 • Egyszerű tisztítás

  Fedezze fel a konyhai edényt, amely oly módon lett megtervezve, hogy teljesítse a mindennapi főzés követelményeit, amelynek érdekében mindkét oldalról tapadásmentes felülettel van ellátva az egyszerű tisztítás és praktikus főzés érdekében.

 • Teljes kompatibilitás

  A rugalmasság érdekében teljes mértékben kompatibilis valamennyi típusú főzőlappal: alkalmas a gáz-, elektromos- üvegkerámia- és indukciós tűzhelyeken történő használatra.

 • Franciaországban gyártva

  A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a kézművesi és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával

 • Világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy a főzési eredmények mindig tökéletesek legyenek - ami egy további ok arra, hogy a Tefalt válassza. [* Forrás: : Euromonitor International Limited, Home and Garden 2021, a márka kiskereskedelmi értéke, 2020-as adatok.]

 • Biztonságos tapadásmentes felület.

  Az egészséges főzés melletti elkötelezettségünk keretében az általunk gyártott tapadásmentes felületek nem tartalmaznak PFOA-t, ólmot vagy kadmiumot. A vizsgálatokat külső, független laboratóriumok végezték, az élelmiszerekkel való érintkezésre vonatkozó jelenlegi előírásoknál szigorúbb feltételekkel.

 • Tartós, levehető fogantyú

  Levehető fogantyú a gond nélküli használathoz: 3 pontos biztonsági rendszer, amely akár 10 kg súlyt is megtart, és a termékre 10 éves jótállás vonatkozik a hosszantartó teljesítmény érdekében.

 • 100%-ban újrahasznosított alumínium 

  A 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készült edénytest hozzájárul a környezeti hatások csökkentéséhez: az újrahasznosított alumínium előállításához akár 90%-kal kevesebb energiára van szükség, mint az elsődleges alumínium előállításához.

 • Ne feledkezzen meg az újrahasznosításról

  Környezetbarát: Tudta, hogy a főzőedényeink végtelenül újrahasznosítható anyagból készülnek? Az edények újrahasznosításával a környezetet védjük.

Funkciók
Anyag ALUMÍNIUM  
Hőforrás INDUKCIÓ - GÁZ - ELEKTROMOS - KERÁMIA - HALOGÉN  
Sütőben is használható MINDEN, KIVÉVE A NYELEKET ÉS A FEDOKET  
Mosogatógépben mosható IGEN, kivéve a nyeleket  
Thermo-Spot (hőindikátor) YES  
Külső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES BEVONAT  
Kiöntőperem IGEN  
Nyél típusa Levehető  
Cooking surface Non stick  
Cooking style Healthy cooking  
Coating durability (for Pans) X2  
Product specificity Stackable  
Removable handle Yes  
Belső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES  
Használati utasítás & Kézikönyv