TEFAL INGENIO ECO RESPECT ON

INGENIO ECO RESPECT ON Egymásra halmozható Ingenio edények:egyszerűsítse le a főzést!  

Szeretné leegyszerűsíteni a főzést? Az egymásra rakható Ingenio főzőedény minden, amire ehhez szüksége van. Levehető fogantyú serpenyőkhöz, a főzőlapról a sütőbe való könnyű áthelyezéshez, valamint a hűtőszekrénybe helyezéshez*? Vannak ilyen edényeink. Egymásra halmozható dizájn, hogy helyet takarítson meg a konyhában? Ezt Önnek sem hagyja ki. Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

A Tefal Ingenio Eco Respect serpenyő a megfelelő választás a környezettudatos konyha számára: Az ötvözet, amelyből a serpenyő készül 90%-al kevesebb energiát igényel az előállításhoz, mint az új alumínium*, amivel hozzájárul a környezet védelméhez és egyúttal kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújt.

1 rendelkezésre álló termék(ek)
 • 3 részes Ingenio Eco Respect On edénykészlet L7609402
  3 részes Ingenio Eco Respect On edénykészlet L7609402

  Egymásra halmozható Ingenio edények:egyszerűsítse le a főzést!  

**Belső tesztek alapján.

*** A Tefal cégnek ez a garanciája nincs hatással az ügyfél azon törvényes jogaira, melyeket nem lehet kizárni vagy korlátozni, sem azon eladóval szembeni jogaira, akitől az ügyfél ezt a terméket vásárolta. **** A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. Az érvényben jogszabályokkal összhangban nem tartalmaz PFOA-t. Nem tartalmaz ólmot és kadmiumot (Pb- és Cd mentes), ami azt jelenti, hogy a termék felülete nem tartalmaz hozzáadott ólmot és kadmiumot és ezek az anyagok nem kerültek azonosításra külső laboratóriumok által végzett vizsgálatok során sem.

*****Az újrahasznosított anyag a teljes termék átlagosan 85%-át teszi ki.

*Ne tároljon benne savanyú ételeket. 

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Főzőedény, amelyben bármely ételt elkészíthet.

  Gond nélküli főzés minden nap! Minden, amire szüksége van ahhoz, hogy megkönnyítse az otthoni mindennapi főzést: levehető fogantyú, a sütőbe és hűtőszekrénybe egyaránt elhelyezhető serpenyő* és gazdaságosan egymásra halmozható dizájn.

 • Tapadásmentes, Titanium felület.

  Ez a tartós fedőrétegekkel ellátott kiváló felület kiválóan bírja a mindennapi terhelést és olyan tapadásmentes teljesítményt nyújt, amely akár kétszer tovább bírja a Tefal standard felületeihez képest.

   

 • Thermo-Signal™ technológia

  Amint a serpenyő eléri a főzéshez szükséges ideális hőmérsékletet a Thermo-Spot® pont piros színűre változik. Ez a funkció a tökéletes szerkezet, szín és aromák garanciája, és lehetővé teszi az ízletes, finom ételek mindennapi elkészítését.

 • Továbbfejlesztett indukciós technológia

  A Tefal Thermo-Fusion™ edényalj gyors és optimális hővezetést biztosít a serpenyő felületén a mindig tökéletesen elkészített, ízletes ételekért.

 • Egyszerű tisztítás

  Fedezze fel a konyhai edényt, amely oly módon lett megtervezve, hogy teljesítse a mindennapi főzés követelményeit, amelynek érdekében mindkét oldalról tapadásmentes felülettel van ellátva az egyszerű tisztítás és praktikus főzés érdekében.

 • Teljes kompatibilitás

  A rugalmasság érdekében teljes mértékben kompatibilis valamennyi típusú főzőlappal: alkalmas a gáz-, elektromos- üvegkerámia- és indukciós tűzhelyeken történő használatra.

 • Franciaországban gyártva

  A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a kézművesi és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával

 • Világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy a főzési eredmények mindig tökéletesek legyenek - ami egy további ok arra, hogy a Tefalt válassza. [* Forrás: : Euromonitor International Limited, Home and Garden 2021, a márka kiskereskedelmi értéke, 2020-as adatok.]

 • Biztonságos tapadásmentes felület.

  Az egészséges főzés melletti elkötelezettségünk keretében az általunk gyártott tapadásmentes felületek nem tartalmaznak PFOA-t, ólmot vagy kadmiumot. A vizsgálatokat külső, független laboratóriumok végezték, az élelmiszerekkel való érintkezésre vonatkozó jelenlegi előírásoknál szigorúbb feltételekkel.

 • Tartós, levehető fogantyú

  Levehető fogantyú a gond nélküli használathoz: 3 pontos biztonsági rendszer, amely akár 10 kg súlyt is megtart, és a termékre 10 éves jótállás vonatkozik a hosszantartó teljesítmény érdekében.

 • 100%-ban újrahasznosított alumínium 

  A 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készült edénytest hozzájárul a környezeti hatások csökkentéséhez: az újrahasznosított alumínium előállításához akár 90%-kal kevesebb energiára van szükség, mint az elsődleges alumínium előállításához.

 • Ne feledkezzen meg az újrahasznosításról

  Környezetbarát: Tudta, hogy a főzőedényeink végtelenül újrahasznosítható anyagból készülnek? Az edények újrahasznosításával a környezetet védjük.

Funkciók
Anyag ALUMÍNIUM  
Hőforrás INDUKCIÓ - GÁZ - ELEKTROMOS - KERÁMIA - HALOGÉN  
Sütőben is használható MINDEN, KIVÉVE A NYELEKET ÉS A FEDOKET  
Mosogatógépben mosható IGEN, kivéve a nyeleket  
Belső bevonat neve TITANIUM 2X  
Thermo-Spot (hőindikátor) YES  
Külső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES BEVONAT  
Edényalj típusa ADVANCED INDUCTION TECHNOLOGY  
Kiöntőperem IGEN  
Nyél típusa Levehető  
Cooking surface Non stick  
Cooking style Healthy cooking  
Coating durability (for Pans) X2  
Product specificity Stackable  
Removable handle Yes  
Belső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES  
Használati utasítás & Kézikönyv