TEFAL Ingenio Unlimited

Ingenio Unlimited Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!

Szeretné leegyszerűsíteni a főzést? Az Ingenio intelligens főzőedény minden, amire szüksége van. Levehető fogantyú serpenyőkhöz, a főzőlapról a sütőbe való könnyű áthelyezéshez, valamint a hűtőszekrénybe helyezéshez*? Ránk számíthat. Egymásra halmozható dizájn, hogy helyet takarítson meg a konyhában? Ezt nem hagyhatja ki. Egymásba helyezhető Ingenio edények: egyszerűsítse le a főzést!
Az intenzív főzés olyan serpenyőket igényel, amelyek állják az extrém feltételeket. Az Ingenio Eco Resist On serpenyő teljesen új, rendkívül tartós és tapadásmentes TITANIUM ANTI-SCRATH felülettel ellátott, aminek köszönhetően az edényben fém konyhai eszközöket is használhat, új szintre emelve ezzel a főzést.

8 rendelkezésre álló termék(ek)
 • Serpenyő Tefal Ingenio Unlimited L7630302 22 cm
  Serpenyő Tefal Ingenio Unlimited L7630302 22 cm

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!  

 • Nyeles lábas Tefal Ingenio Unlimited L7632932 18 cm
  Nyeles lábas Tefal Ingenio Unlimited L7632932 18 cm

  Intelligens Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

 • Nyeles lábas Tefal Ingenio Unlimited L7632832 16 cm
  Nyeles lábas Tefal Ingenio Unlimited L7632832 16 cm

  Intelligens Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

 • Serpenyő Tefal Ingenio Unlimited L7630432 24 cm
  Serpenyő Tefal Ingenio Unlimited L7630432 24 cm

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!  

 • Serpenyő Tefal Ingenio Unlimited L7630532 26 cm
  Serpenyő Tefal Ingenio Unlimited L7630532 26 cm

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!  

 • Wok serpenyő Tefal Ingenio Unlimited L7637732 26 cm
  Wok serpenyő Tefal Ingenio Unlimited L7637732 26 cm

  Intelligens Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

 • Nyeles lábas Tefal Ingenio Unlimited L7633032 20 cm
  Nyeles lábas Tefal Ingenio Unlimited L7633032 20 cm

  Intelligens Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

 • Serpenyő Tefal Ingenio Unlimited L7630632 28 cm
  Serpenyő Tefal Ingenio Unlimited L7630632 28 cm

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!  

Tefal Ingenio Unlimited serpenyő: rendkívül tartós

Az Ingenio edények a főzés egyszerűsítésére készülnek. Helyezze fel az edényt a főzőlapra, vagy a sütőbe, vagy tegye egyenesen a hűtőbe az edényben megmaradt  ételt * a praktikus levehető fogantyú segítségével, amely több, mint egy tartozék: rendkívül megbízható 3 pontos biztonsági rendszer, amely akár 10 kg súlyt is megtart**  10 éves jótállással***. Az Ingenio időt és energiát takarít meg a konyhában minden nap. Karcállóság, tapadásmentes felület és tartósság: A megfelelő serpenyőválasztás, amelynél megtapasztalhatja a különbséget. A Tefal Unlimited serpenyő rendkívül tartós, ugyanakkor kompromisszumok nélküli minőséget képvisel. A teljesen új, TITANIUM Anti-Scratch tapadásmentes felület hatszor tovább bírja a Tefal standard felületéhez képest és egyesíti önmagában a tapadásmentes felületek praktikusságát és a rendkívüli karcállóságot, ezen kívül pedig a főzésnél fém konyhai eszközöket is használhat. Ez a tapadásmentes serpenyő úgy lett megtervezve, hogy minden konyhaművészeti kihívásnak megfeleljen és soha ne okozzon csalódást Önnek a teljesítményével, ami rendkívül fontos. Emelje teljesen új szintre konyhaművészetét a Tefal eddigi legjobb, tapadásmentes felületű konyhai edényével.

**Belső tesztek alapján.


*** A Tefal cégnek ez a garanciája nincs hatással az ügyfél azon törvényes jogaira, melyeket nem lehet kizárni vagy korlátozni, sem azon eladóval szembeni jogaira, akitől az ügyfél ezt a terméket vásárolta.
**** A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. Az érvényben lévő jogszabályokkal összhangban nem tartalmaz PFOA-t. Nem tartalmaz ólmot és kadmiumot (Pb- és Cd mentes), ami azt jelenti, hogy a termék felülete nem tartalmaz hozzáadott ólmot és kadmiumot és ezek az anyagok nem kerültek azonosításra külső laboratóriumok által végzett vizsgálatok során sem. *Ne tároljon savanyú ételeket. 
(1) Önállóan megvásárolható

*Ne tároljon savas ételeket.

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Főzőedény, amelyben bármely ételt elkészíthet

  Gond nélküli főzés minden nap! Minden, amire szüksége van ahhoz, hogy megkönnyítse az otthoni mindennapi főzést: levehető fogantyú, a sütőbe és hűtőszekrénybe egyaránt elhelyezhető serpenyő* és gazdaságosan egymásra halmozható dizájn.

 • Tartós, levehető fogantyú

  Levehető fogantyú a gond nélküli használathoz: 3 pontos biztonsági rendszer, amely akár 10 kg  súlyt is megtart, 10 éves jótállással a hosszantartó teljesítmény érdekében.

 • Biztonságos tapadásmentes felület.

  Az egészséges főzés melletti elkötelezettségünk keretében az általunk gyártott tapadásmentes felületek nem tartalmaznak PFOA-t, ólmot vagy kadmiumot. A vizsgálatokat külső, független laboratóriumok végezték, az élelmiszerekkel való érintkezésre vonatkozó jelenlegi előírásoknál szigorúbb feltételekkel

 • Tapadásmentes Titanium felület

  Az általunk gyártott, karcolásgátló kezeléssel ellátott Titanium tapadásmentes felület maximális tartósságot és tartósan kiváló teljesítményt biztosít, és akár hatszor tovább tart, mint a hagyományos Tefal Titanium felületek.

 • Thermo-Signal™ technológia

  Amint a serpenyő eléri a főzéshez szükséges ideális hőmérsékletet a Thermo-Spot® pont piros színűre változik. Ez a funkció a tökéletes szerkezet, szín és aromák garanciája, és lehetővé teszi az ízletes, finom ételek mindennapi elkészítését.

 • Egyszerű tisztítás

  Fedezze fel a mindennapi főzés igényeinek megfelelően kialakított edényeket, amelyek rendkívül hatékony, tapadásmentes belső és külső felülettel rendelkeznek a könnyű tisztítás és kényelmes főzés érdekében.

 • Teljes kompatibilitás

  A rugalmasság érdekében teljes mértékben kompatibilis valamennyi típusú főzőlappal: alkalmas a gáz-, elektromos- üvegkerámia- és indukciós tűzhelyeken történő használatra.

 • Prémium indukció

  A különlegesen nagy felület és erős edényalj kombinációja és a Thermo-Fusion™+ funkció gyors ételmelegítést és egyenletes hőeloszlást biztosít a serpenyőben az egyenletesen átsült, tökéletesen elkészített ételek érdekében.

 • Franciaországban gyártva

  A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a kézművesi és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával

 • Kihűlési idő

  Környezetbarát: Hagyja, hogy az edényei szobahőmérsékleten lehűljenek, mielőtt a hűtőszekrénybe teszi őket, hogy csökkentse a hűtőszekrény alacsony hőmérsékleten tartásához szükséges energiamennyiséget.

 • Tefal:  világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azon, hogy a főzési eredmények mindig tökéletesek legyenek - ami egy további ok arra, hogy a Tefalt válassza.

  * Forrás: : Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019, a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.

Funkciók
Anyag ALUMÍNIUM  
Hőforrás INDUKCIÓ - GÁZ - ELEKTROMOS - KERÁMIA - HALOGÉN  
Sütőben is használható MINDEN, KIVÉVE A NYELEKET ÉS A FEDOKET  
Mosogatógépben mosható IGEN, kivéve a nyeleket  
Belső bevonat neve TITANIUM 6X  
Thermo-Spot (hőindikátor) YES  
Külső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES BEVONAT  
Edényalj típusa INDUKCIÓS TECHNOLÓGIA  
Kiöntőperem IGEN  
Nyél típusa Levehető  
Cooking surface Non stick  
Cooking style Expert cooking  
Coating durability (for Pans) X6  
Product specificity Stackable  
Belső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES  
Használati utasítás & Kézikönyv