TEFAL Ingenio Easy Cook & Clean

Ingenio Easy Cook & Clean Ingenio:Egyszerűsítse a főzést!

Szeretné egyszerűbbé tenni az otthoni főzést? Az Ingenio intelligens edény minden, amire szüksége van. Levehető fogantyú edényekhez és serpenyőkhöz a főzőlapról a sütőbe és a hűtőszekrénybe való könnyű és biztonságos áthelyezéshez*? Nálunk megtalálja. Egymásra halmozható dizájn, hogy helyet takarítson meg a konyhában? Ezt Ön sem hagyhatja ki. Egymásra halmozható Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést! Nem titok, hogy a finom ételek elkészítése sok időbe kerül - de a mosogatásnak nem kell!

A Tefal Ingenio Easy& Clean edénycsaládot úgy tervezték meg, hogy az egyszerű és erőlködésmentes tisztítást lehetővé tevő tapadásmentes felületeknek és számos további innovatív funkciónak köszönhetően Önnek egyszerűbbé váljanak a mindennapjai.

3 rendelkezésre álló termék(ek)
 • 10 részes Ingenio Easy Clean edénykészlet L1579102
  10 részes Ingenio Easy Clean edénykészlet L1579102

  Intelligens Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

 • 10 részes Ingenio Easy Clean edénykészlet L1529402
  10 részes Ingenio Easy Clean edénykészlet L1529402

  Intelligens Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

 • Edényszett Tefal Ingenio Easy Cook & Clean Red L1529302 12 db-os
  Edényszett Tefal Ingenio Easy Cook & Clean Red L1529302 12 db-os

  Intelligens Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

Ingenio Easy On and Clean: 100%-osan könnyű tisztítás  

Az Ingenio intelligens edénykészlet a főzés leegyszerűsítése érdekében készült. Helyezze fel az edényt a főzőlapra, vagy a sütőbe, vagy tegye egyenesen a hűtőbe az edényben megmaradt ételt * a praktikus és biztonságos levehető fogantyú segítségével, amely több, mint egy tartozék: 3 pontos biztonsági rendszer, amely akár 10 kg súlyt is megtart**, akár 10 év jótállással***. Az Ingenioval időt és energiát takaríthat meg a konyhában minden nap. Az új, Ingenio Easy On & Clean edénykészlettel mindenkinek garantáltan ízleni fog főztje! Fedezze fel a kívül és belül tapadásmentes felületű, könnyen tisztítható edényt, aminek használata ennél egyszerűbb már nem is lehet. A kiváló minőségű Titanium felület rendkívül tartós, míg a hőeloszlást biztosító edényalj optimális hővezetést eredményez, az egyenletesen átfőtt ételek érdekében. A serpenyő nélkülözhetetlen a finom házi főztök készítésénél, függetlenül attól, hogy a mindennapi ételeinket készítjük vele, vagy hétvégén az egész család számára főzünk benne. Az Easy On & Clean edényekkel továbbá a mosogatás is gyerekjáték, aminek köszönhetően több időt szánhat arra, ami igazán fontos Önnek.

**Belső tesztek alapján.
*** A Tefal cégnek ez a garanciája nincs hatással az ügyfél azon törvényes jogaira, melyeket nem lehet kizárni vagy korlátozni, sem azon eladóval szembeni jogaira, akitől az ügyfél ezt a terméket vásárolta.
**** A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. Az érvényben jogszabályokkal összhangban nem tartalmaz PFOA-t. Nem tartalmaz ólmot és kadmiumot (Pb- és Cd mentes), ami azt jelenti, hogy a termék felülete nem tartalmaz hozzáadott ólmot és kadmiumot és ezek az anyagok nem kerültek azonosításra külső laboratóriumok által végzett vizsgálatok során sem.

*Ne tároljon savas ételeket. 

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Főzőedény, amelyben bármely ételt elkészíthet.

  Gond nélküli főzés minden nap! Minden, amire szüksége van az örömteli főzéshez: innovatív levehető fogantyú, sütő- és hűtőszekrényálló serpenyő* és helytakarékos dizájn.

 • Tartós, levehető fogantyú

  Levehető fogantyú a gond nélküli használathoz: 3 pontos biztonsági rendszer, amely akár 10 kg súlyt is megtart, 10 éves jótállással a hosszantartó teljesítmény érdekében.

 • Biztonságos tapadásmentes felület.

  Az egészséges főzés melletti elkötelezettségünk keretében az általunk gyártott tapadásmentes felületek nem tartalmaznak PFOA-t, ólmot vagy kadmiumot. A vizsgálatokat külső, független laboratóriumok végezték, az élelmiszerekkel való érintkezésre vonatkozó jelenlegi előírásoknál szigorúbb feltételekkel.

 • Tapadásmentes Titanium felület

  A Tefal karcolásálló kezeléssel ellátott Titanium tapadásmentes felülete maximális tartósságot és tartósan kiváló teljesítményt biztosít, és akár hatszor tovább tart, mint a hagyományos Tefal Titanium felületek.

 • Thermo-Signal™ technológia

  Amint a serpenyő eléri a főzéshez szükséges ideális hőmérsékletet a Thermo-Spot® pont piros színűre változik. Ez a funkció a tökéletes szerkezet, szín és aromák garanciája, és lehetővé teszi az ízletes ételek mindennapi elkészítését.

 • 100 %-ban könnyű tisztítás kívül és belül.

  Fedezze fel a gyors tisztítás lehetőségét, a termék külső-belső tapadásmentes felületeinek köszönhetően, valamint a láng elleni védelemet a könnyű és gyors tisztítás érdekében.

 • Hőeloszlást biztosító edényalj

  Az edényalj egyenletesen osztja el a hőt az egyedülálló főzési eredmények érdekében.

 • Kompatibilis minden főzőlappal, kivéve az indukciósat

  Teljes kompatibilitás az összes típusú főzőlappal (gáz-, villany-, kerámialapos), kivéve az indukciósat

 • Franciaországban gyártva

  A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a legszigorúbb minőségi szabványoknak megfelelően, a kézműves és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával.

 • Világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy Ön minden használat alkalmával tökéletesen elégedett legyen - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
  [* Forrás: : Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019, a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.]

 • A környezetet kímélő főzés:

  Környezetbarát: A TEFAL terméksorozata lehetővé teszi a hozzáadott zsír nélküli főzést. Ez nem csak az egészsége szempontjából fontos, hanem a környezetet is kíméli vele. Az állati eredetű fehérjefogyasztás korlátozása kulcsfontosságú a környezet terhelésének a csökkentése terén. Ez többek között az olyan tejtermékeket is érinti, mint pl. a vaj.

Funkciók
Anyag ALUMÍNIUM  
Hőforrás GÁZ  
Sütőben is használható MINDEN, KIVÉVE A NYELEKET ÉS A FEDOKET  
Belső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES  
Belső bevonat neve TITANIUM  
Thermo-Spot (hőindikátor) YES  
Külső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES BEVONAT  
Kiöntőperem IGEN  
Nyél típusa Levehető  
Cooking surface Non stick  
Cooking style Easy cooking  
Product specificity Stackable  
Használati utasítás & Kézikönyv