TEFAL INGENIO G6 NATURAL ON

INGENIO G6 NATURAL ON Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!

Szeretné egyszerűbbé tenni az otthoni főzést? Az Ingenio intelligens főzőedény minden, amire szüksége van. Levehető fogantyú az edényekhez és serpenyőkhöz a főzőlapról a sütőbe és a hűtőszekrénybe való könnyű áthelyezéshez*? Ránk számíthat. Egymásba helyezhető dizájn, hogy helyet takarítson meg a konyhában? Nem hagyhatja ki. Egymásba helyezhető Ingenio edények: egyszerűsítse le a főzést!

Fedezze fel a Tefal Natural On edénycsalád új kollekcióját amely egyszerűen nem hiányozhat a konyhából, és amely mindennapi egészséges főzést tesz lehetővé. A INGENIO Natural ON sorozatot a természet ihlette, és új, rendkívül tartós, Mineralia+ tapadásmentes felülettel van ellátva, amely egyesíti az ásványok előnyeit és a remek tapadásmentes tulajdonságokat a kis mennyiségű zsírral történő főzéshez, nagy teljesítménnyel és hosszú élettartammal.

5 rendelkezésre álló termék(ek)
 • 4 részes Ingenio Natural On edénykészlet L7669402
  4 részes Ingenio Natural On edénykészlet L7669402

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!

 • 14 részes Ingenio Natural On edénykészlet L7669902
  14 részes Ingenio Natural On edénykészlet L7669902

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!

 • 8 részes Ingenio Natural On edénykészlet L7669802
  8 részes Ingenio Natural On edénykészlet L7669802

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!

 • 4 részes Ingenio Natural On edénykészlet L7669253
  4 részes Ingenio Natural On edénykészlet L7669253

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!

 • 3 részes Ingenio Natural On edénykészlet L7669353
  3 részes Ingenio Natural On edénykészlet L7669353

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!

Ingenio Natural On edénykészlet: Természetesen tartós

Az Ingenio edények a főzés egyszerűsítésére készülnek. Helyezze fel az edényt a főzőlapra, vagy a sütőbe, vagy tegye egyenesen a hűtőbe az edényben megmaradt ételt * a praktikus levehető fogantyú segítségével: rendkívül megbízható 3 pontos biztonsági rendszer, amely akár 10 kg súlyt is megtart* 10 éves jótállással***. Az Ingenio időt és energiát takarít meg a konyhában minden nap. Fedezze fel a Natural Force-t, az újdonságot, amelyet egyetlen egészségesen főző szakácsnak sem szabad mellőznie Mineralia+ felülettel ellátott, amely a Tefal első kalcium-szilikát ásvánnyal erősített, rendkívül tartós tapadásmentes felülete. A kalcium-szilikát a vashoz hasonló keménységű természetes ásvány. Természetes tulajdonságai megtartásának céljából közvetlenül a föld mélyéről kerül kitermelésre és a gyártásnál nem használnak fel semmilyen vegyi anyagot. Az eredmény a kalciummal megerősített felület, amely bevált tapadásmentes funkciót tölt be az egyszerű, alacsony zsírtartalom melletti főzésnél, nap mint nap. Az egész készletet a Tefal legújabb innovációi teszik teljessé: Thermo-Signal™ technológia a tökéletes sütéshez és Thermo-Fusion™ a gyors és egyenletes sütéshez.

*Ne tároljon savanyú ételeket. ** Belső tesztek alapján. *** A Tefal cégnek ez a garanciája nincs hatással az ügyfél azon törvényes jogaira, melyeket nem lehet kizárni vagy korlátozni, sem azon eladóval szembeni jogaira, akitől az ügyfél ezt a terméket vásárolta. **** A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. Az érvényben jogszabályokkal összhangban nem tartalmaz PFOA-t. Nem tartalmaz ólmot és kadmiumot (Pb- és Cd mentes), ami azt jelenti, hogy a termék felülete nem tartalmaz hozzáadott ólmot és kadmiumot és ezek az anyagok nem kerültek azonosításra külső laboratóriumok által végzett vizsgálatok során sem.

*Ne tároljon savas ételeket. 

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Főzőedény, amelyben bármely ételt elkészíthet.

  Gond nélküli főzés minden nap! Minden, amire szüksége van ahhoz, hogy megkönnyítse az otthoni mindennapi főzést: levehető fogantyú, a sütőbe és hűtőszekrénybe egyaránt elhelyezhető serpenyő* és gazdaságosan egymásra halmozható dizájn.

 • Mineralia+ tapadásmentes felület

  A Mineralia+ tapadásmentes felület rendkívül ellenálló ásványi anyagokkal gazdagított, rendkívül hosszú élettartamú, így megkönnyíti a mindennapi egészséges főzést.

 • Biztonságos tapadásmentes felület.

  Az egészséges főzés melletti elkötelezettségünk keretében az általunk gyártott tapadásmentes felületek nem tartalmaznak PFOA-t, ólmot vagy kadmiumot. A vizsgálatokat külső, független laboratóriumok végezték, az élelmiszerekkel való érintkezésre vonatkozó jelenlegi előírásoknál szigorúbb feltételekkel.

 • Thermo-Signal™ technológia

  Amint a serpenyő eléri a főzéshez szükséges ideális hőmérsékletet a Thermo-Signal™ jel piros színűre változik. Ez a funkció a tökéletes szerkezet, szín és aromák garanciája, és lehetővé teszi az ízletes, finom ételek mindennapi elkészítését.

   

 • Továbbfejlesztett indukciós technológia 

  A Tefal Thermo-Fusion™ edényalj gyors és optimális hővezetést biztosít a serpenyő felületén a mindig tökéletesen elkészített, ízletes ételekért.

 • Nélkülözhetetlen formátum

  Olyan egészséges, ízgazdag receptek elkészítéséhez is kiválóan alkalmas, mint például a halfilé citrommal és kaporral, sült spárga és ropogós zöldségburger hozzáadott zsír nélkül.

 • Teljes kompatibilitás

  A rugalmasság érdekében teljes mértékben kompatibilis valamennyi típusú főzőlappal: alkalmas a gáz-, elektromos- üvegkerámia- és indukciós tűzhelyeken történő használatra.

 • Egyszerű tisztítás

  Fedezze fel a mindennapi főzés igényeinek megfelelően kialakított edényeket,
  amelyek rendkívül hatékony, tapadásmentes belső és külső felülettel rendelkeznek
  a könnyű tisztítás és kényelmes főzés érdekében.

 • Franciaországban gyártva

  A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a legszigorúbb minőségi szabványoknak megfelelően, a kézműves és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával.

   

 • Tefal: világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azon, hogy a főzési eredmények mindig tökéletesek legyenek - ami egy további ok arra, hogy a Tefalt válassza. [* Forrás: : Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019, a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.]

 • Kihűlési idő

  Környezetbarát: Hagyja, hogy az edényei szobahőmérsékleten lehűljenek, mielőtt a hűtőszekrénybe teszi őket, hogy csökkentse a hűtőszekrény alacsony hőmérsékleten tartásához szükséges energiamennyiséget.

Használati utasítás & Kézikönyv