TEFAL INGENIO G6 DAILY CHEF ON

INGENIO G6 DAILY CHEF ON Intelligens Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

Szeretné leegyszerűsíteni a főzést? Az Intelligens Ingenio főzőedény minden, amire szüksége van. Levehető fogantyúval a főzőlapról a sütőbe és a hűtőszekrénybe való könnyű és biztonságos áthelyezéshez*? Nálunk megtalálja. Egymásra halmozható dizájn, hogy helyet takarítson meg a konyhában? Ezt Ön sem hagyhatja ki. Helytakarékos Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

Az Ingenio Daily Chef termékcsaládot mindennapi használatra terveztük, és még a mosogatás is gyerekjáték velük! Az edények rendkívül tartós, belső és külső tapadásmentes felülete örömteljessé változtatja a főzést, pont ahogyan lennie kell.

3 rendelkezésre álló termék(ek)
 • 20 részes Ingenio Daily Chef On edénykészlet L7619402
  20 részes Ingenio Daily Chef On edénykészlet L7619402

  Intelligens Ingenio edények: Tegye egyszerűbbé a főzést!

 • 10 részes Ingenio Daily Chef On edénykészlet L7619302
  10 részes Ingenio Daily Chef On edénykészlet L7619302

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!

 • 8 részes Ingenio Daily Chef On edénykészlet L7619202
  8 részes Ingenio Daily Chef On edénykészlet L7619202

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!

Ingenio Daily Chef edénykészlet: Tartósság a mindennapi főzés érdekében

Az Ingenio intelligens edénykészlet az otthoni főzés egyszerűsítése érdekében készült. Helyezze fel az edényt a főzőlapra, vagy a sütőbe, vagy tegye egyenesen a hűtőbe az edényben megmaradt ételt * a praktikus és biztonságos levehető fogantyú segítségével: rendkívül megbízható 3 pontos biztonsági rendszer, amely akár 10 kg súlyt is megtart**, 10 éves jótállással***. Az Ingenioval időt és energiát takaríthat meg a konyhában minden nap. A Daily Chef készletet úgy tervezték, hogy megkönnyítse a mindennapi főzést. Ez a különlegesen tartós tapadásmentes felület biztosítja a főzés és a tisztítás soha nem látott egyszerűségét, annak érdekében hogy a konyhában eltöltött idő kellemessé váljon. Fedezze fel a minden főzéshez ideális készletet, így csupán karnyújtásnyira lesz Öntől a zsírmentes, egészségesebb főzés és sütés. Az edény további funkciói közé tartozik a Tefal legújabb innovációja is, a Thermo-Fusion™ edényalj, amely gyors és egyenletes főzést biztosít valamint a Thermo-Signal™ technológia, amely jelzi a tökéletes sütéshez szükséges hőmérséklet elérését. A Daily Cheffel mindennap öröm a főzés !

**Belső tesztek alapján.

*** A Tefal cégnek ez a garanciája nincs hatással az ügyfél azon törvényes jogaira, melyeket nem lehet kizárni vagy korlátozni, sem azon eladóval szembeni jogaira, akitől az ügyfél ezt a terméket vásárolta.

**** A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. Az érvényben jogszabályokkal összhangban nem tartalmaz PFOA-t. Nem tartalmaz ólmot és kadmiumot (Pb- és Cd mentes), ami azt jelenti, hogy a termék felülete nem tartalmaz hozzáadott ólmot és kadmiumot és ezek az anyagok nem kerültek azonosításra külső laboratóriumok által végzett vizsgálatok során sem.

*Ne tároljon savas ételeket. 

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Főzőedény, amelyben bármely ételt elkészíthet.

  Gond nélküli főzés minden nap! Minden, amire szüksége van az örömteli főzéshez: innovatív levehető fogantyú, sütő- és hűtőszekrényálló serpenyő* és helytakarékos dizájn.

 • Tartós, levehető fogantyú

  Külön beszerezhető levehető fogantyú a gond nélküli használathoz: 3 pontos biztonsági rendszer, amely akár 10 kg súlyt is megtart, 10 éves jótállással a hosszantartó teljesítmény érdekében.

 • Thermo-Signal™ technológia

  Amint a serpenyő eléri a főzéshez szükséges ideális hőmérsékletet a Thermo-Spot® pont piros színűre változik. Ez a funkció a tökéletes szerkezet, szín és aromák garanciája, és lehetővé teszi az ízletes ételek mindennapi elkészítését.

 • Továbbfejlesztett indukciós technológia 

  A különlegesen nagy felület és erős edényalj kombinációja és a Thermo-Fusion™+ funkció gyors ételmelegítést és egyenletes hőeloszlást biztosít az egyenletesen átsült, tökéletesen elkészített ételek érdekében.

 • TELJES INDUKCIÓS TECHNOLÓGIÁS SERPENYŐ: 

  Kiváló hőelosztás és egyenletesen átsült ételek napról napra, az erős edényaljnak köszönhetően, amelyet úgy terveztek, hogy ellenálljon az ütéseknek és megakadályozza az idő múlásával bekövetkező deformációt.

 • Egyszerű tisztítás

  Fedezze fel a konyhai edényt, amely oly módon lett megtervezve, hogy teljesítse a mindennapi főzés követelményeit, amelynek érdekében mindkét oldalról tapadásmentes felülettel van ellátva az egyszerű tisztítás és praktikus főzés érdekében.

 • Franciaországban gyártva

  A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a legszigorúbb minőségi szabványoknak megfelelően, a kézműves és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával.

 • Tefal, világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy Ön minden használat alkalmával tökéletesen elégedett legyen - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
  [* Forrás: : Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019, a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.]

Funkciók
Sütőben is használható MINDEN, KIVÉVE A NYELEKET ÉS A FEDOKET  
Mosogatógépben mosható IGEN, kivéve a nyeleket  
Belső bevonat neve TITANIUM 2X  
Thermo-Spot (hőindikátor) YES  
Külső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES BEVONAT  
Nyél típusa Levehető  
Cooking surface Non stick  
Cooking style Easy cooking  
Coating durability (for Pans) X2  
Product specificity Stackable  
Belső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES  
Használati utasítás & Kézikönyv