TEFAL G6 INGENIO ECO RESIST ON

G6 INGENIO ECO RESIST ON Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!

Szeretné leegyszerűsíteni a főzést? Az Ingenio intelligens főzőedény minden, amire szüksége van. Levehető fogantyú serpenyőkhöz, a főzőlapról a sütőbe való könnyű áthelyezéshez, valamint a hűtőszekrénybe helyezéshez*? Ránk számíthat. Egymásra halmozható dizájn, hogy helyet takarítson meg a konyhában? Ezt nem hagyhatja ki. Egymásba helyezhető Ingenio edények: egyszerűsítse le a főzést!

Az intenzív főzés olyan serpenyőket igényel, amelyek állják az extrém feltételeket. Az Ingenio Eco Resist On serpenyő teljesen új, rendkívül tartós és tapadásmentes TITANIUM ANTI-SCRATH felülettel ellátott, aminek köszönhetően az edényben fém konyhai eszközöket is használhat, új szintre emelve ezzel a főzést.

4 rendelkezésre álló termék(ek)
 • 4 részes Ingenio Eco Resist On edénykészlet L7679202
  4 részes Ingenio Eco Resist On edénykészlet L7679202

  Egyszerűsítse a főzést az intelligens Ingenio edényekkel!

**Belső tesztek alapján. *** A Tefal cégnek ez a garanciája nincs hatással az ügyfél azon törvényes jogaira, melyeket nem lehet kizárni vagy korlátozni, sem azon eladóval szembeni jogaira, akitől az ügyfél ezt a terméket vásárolta. **** A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi, az élelmiszerekkel érintkező termékekre vonatkozó jogszabályok által előírt feltételeknél. Az érvényben jogszabályokkal összhangban nem tartalmaz PFOA-t. Nem tartalmaz ólmot és kadmiumot (Pb- és Cd mentes), ami azt jelenti, hogy a termék felülete nem tartalmaz hozzáadott ólmot és kadmiumot és ezek az anyagok nem kerültek azonosításra külső laboratóriumok által végzett vizsgálatok során sem.

*Ne tároljon savas ételeket. 

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Főzőedény, amelyben bármely ételt elkészíthet.

  Gond nélküli főzés minden nap! Minden, amire szüksége van ahhoz, hogy megkönnyítse az otthoni mindennapi főzést: levehető fogantyú, a sütőbe és hűtőszekrénybe egyaránt elhelyezhető serpenyő* és gazdaságosan egymásra halmozható dizájn.

 • Tapadásmentes, titánbevonatú felület

  A Tefal csúcsminőségő Titánium borításának köszönhetően teljesen tapadásmentesen főzhet a könnyű takarítás és főzés érdekében, amely során az ételek nem vesztenek tápanyagértékükből és ízükből

 • Thermo-Signal™ technológia

  Amint a lábas eléri a főzéshez szükséges ideális hőmérsékletet a Thermo-Spot® pont piros színűre változik. Ez a funkció a tökéletes szerkezet, szín és aromák garanciája, és lehetővé teszi az ízletes, finom ételek mindennapi elkészítését.

 • Továbbfejlesztett indukciós technológia 

  A Tefal Thermo-Fusion™ edényalj gyors és optimális hővezetést biztosít a lábas felületén a mindig tökéletesen elkészített, ízletes ételek érdekében.

   

 • Egyszerű tisztítás

  Fedezze fel a mindennapi főzés igényeinek megfelelően kialakított edényeket,
  amelyek rendkívül hatékony, tapadásmentes belső és külső felülettel rendelkeznek
  a könnyű tisztítás és kényelmes főzés érdekében.

 • Franciaországban gyártva

  A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a kézművesi és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával

 • Világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azon, hogy a főzési eredmények mindig tökéletesek legyenek - ami egy további ok arra, hogy a Tefalt válassza. [* Forrás: : Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019, a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.]

 • Biztonságos tapadásmentes felület.

  Az egészséges főzés melletti elkötelezettségünk keretében az általunk gyártott tapadásmentes felületek nem tartalmaznak PFOA-t, ólmot vagy kadmiumot. A vizsgálatokat külső, független laboratóriumok végezték, az élelmiszerekkel való érintkezésre vonatkozó jelenlegi előírásoknál szigorúbb feltételekkel.

 • Teljes kompatibilitás

  A rugalmasság érdekében teljes mértékben kompatibilis valamennyi típusú főzőlappal: alkalmas a gáz-, elektromos- üvegkerámia- és indukciós tűzhelyeken történő használatra.

 • Kihűlési idő

  Környezetbarát: Hagyja, hogy az edényei szobahőmérsékleten lehűljenek, mielőtt a hűtőszekrénybe teszi őket, hogy csökkentse a hűtőszekrény alacsony hőmérsékleten tartásához szükséges energiamennyiséget.

 • Tartós, levehető fogantyú

  Levehető fogantyú a gond nélküli használathoz:
  3 pontos biztonsági rendszer, amely akár 10 kg-ot is elbír
  és 10 éves garanciával
  a hosszú időn át való használat érdekében.

Használati utasítás & Kézikönyv