TEFAL DUETTO+

DUETTO+ Rozsdamentes acél edények 2 az 1-ben a könnyű és kényelmes főzéshez!

A Duetto+ rozsdamentes acél edénykészlettel kevesebb időt tölt a konyhában és több időt tölthet azokkal, akiket szeret, illetve azzal foglalkozhat, amit szeret! Ezt a kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült konyhai edénykészletet úgy tervezték, hogy sokáig kitartson. A rozsdamentes acél edénykészlet szűrésre alkalmas fedőt és kiöntőcsőrrel ellátott edényeket tartalmaz a gond nélküli, cseppenésmentes kiöntés érdekében. Ezek az edények a praktikus elemeikkel, tartós szerkezetükkel és üveg fedelükkel tökéletesek az ízletes ételeknek az egész család számára történő az elkészítésére nap mint nap.

12 rendelkezésre álló termék(ek)

Duetto+ Rozsdamentes acél edények 2 az 1-ben a könnyű és kényelmes főzéshez!

A Duetto+ rozsdamentes acél edényszett megtakarítja Önnek a konyhában töltött időt, így azoknak szentelheti az idejét, akiket szeret! Ez a tízrészes, első osztályú rozsdamentes acélból készült edénykészlet abszolút tartósságot biztosít. Ez a rozsdamentes acél edényszett praktikus kiöntőcsőrrel felszerelt és lábast, edényt, párolóedényt tartalmaz, három különböző méretben. Az összes edény a szűrést lehetővé tevő fedéllel felszerelt, az edényeket pedig az egyik oldalon kiöntőcsőrrel tervezték, amelyen keresztül a forralóvizet leönthetjük a tésztáról, míg a másik oldalon található kisebb nyílások a rizs leszűrésére szolgálnak. Az eredmény a gondtalan és kényelmes főzés! A belső oldalon elhelyezett, könnyen leolvasható folyadékszint jelzők pontos főzést és kiváló eredményeket biztosítanak. A külső oldalon rendkívül erős, szegecselt fogantyúk találhatók, amelyek hosszú időn át biztonságos tartást garantálnak. A minden konyhába jól illő, elegáns formatervű edényekhez üveg fedők tartoznak, amelyek megkönnyítik a főzés felügyelését. Az összes típusú főzőlappal kompatibilis Duetto+ rozsdamentes acél edénykészlet azt nyújtja Önnek, amire szüksége van!
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Elsőosztályú minőségű rozsdamentes acél: 10 év garancia

  Tökéletes főzőedények 10 év garanciával a gondtalan főzéshez. A termékek csúcsminőségű rozsdamentes acélból készültek, sokéves gyártási tapasztalat mellett és hosszú ideig tartó használatot garantálnak.

 • Okos, szűrésre alkalmas fedő és kiöntőcsőrrel ellátott edény.

  Okosan megtervezett termék, különleges, szűrővel ellátott fedéllel. Az edény a könnyű és gond nélküli kitöltés érdekében kiöntőcsőrrel ellátott.

 • Szegecselt fogantyúk

  Ultra erős szegecsek, robusztus, stabil, rozsdamentes acél fogantyúk a nagyobb biztonságért és a termék hosszú élettartamáért.

 • Okos és intuitív folyadékszint jelzők

  Okos belső folyadékszint jelzők az alapanyagok pontos és egyszerű módon történő adagolásához

 • Üvegfedő

  Kísérje könnyen és kényelmesen figyelemmel a főzést az elegáns üvegfedőnek köszönhetően.

 •  Hőforrásokkal való kompatibilitás: minden hőforráshoz megfelelő, indukciós főzéshez is  

  Kompatibilis valamennyi típusú főzőlappal, az indukcióssal is (gázos, elektromos, kerámialapos és indukciós).

 • Tefal: Világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy tökéletes főzési eredményeket garantáljon Önnek, amikor belép a konyhába - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
  * Független értékelő által készített ranglista adatai, 2016, márkaérték szerinti eladás, konyhai edénykategória meghatározása

 • Elkötelezettségünk: Egészséges főzés, környezetbarát gondolkodás.

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy tökéletes főzési eredményeket garantáljon Önnek, amikor belép a konyhába - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
  *Független szakértői panel adatai, 2016, márkák szerinti eladás, konyhai edény kategória meghatározása.

Receptek
Funkciók
Anyag NEMESACÉL  
Hőforrás INDUKCIÓ - GÁZ - ELEKTROMOS - KERÁMIA - HALOGÉN  
Sütőben is használható IGEN, 250°C-IG (kivéve az üveg fedőket)  
Mosogatógépben mosható IGEN  
Belső bevonat/kivitel TÜKÖRHATÁSÚ NEMESACÉL  
Belső bevonat neve TITANIUM 2X  
Thermo-Spot (hőindikátor) CSUPÁN SERPENYŐK, MÉLY ÉS WOK SERPENYŐK, PALACSINTASÜTŐ  
Külső bevonat/kivitel FÉNYESRE POLÍROZOTT NEMESACÉL  
Edényalj típusa FULL INDUCTION TECHNOLOGY  
Kiöntőperem IGEN  
Nyél típusa Rögzített  
Garancia 10 ÉV  
Cooking style Expert cooking  
Coating durability (for Pans) X2  
Removable handle No  
Használati utasítás & Kézikönyv