TEFAL DUETTO+

DUETTO+ Rozsdamentes acél edények 2 az 1-ben a könnyű és kényelmes főzéshez!

A Duetto+ rozsdamentes acél edénykészlettel kevesebb időt tölt a konyhában és több időt tölthet azokkal, akiket szeret, illetve azzal foglalkozhat, amit szeret! Ezt a kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült konyhai edénykészletet úgy tervezték, hogy sokáig kitartson. A rozsdamentes acél edénykészlet szűrésre alkalmas fedőt és kiöntőcsőrrel ellátott edényeket tartalmaz a gond nélküli, cseppenésmentes kiöntés érdekében. Ezek az edények a praktikus elemeikkel, tartós szerkezetükkel és üveg fedelükkel tökéletesek az ízletes ételeknek az egész család számára történő az elkészítésére nap mint nap.

12 rendelkezésre álló termék(ek)

Duetto+ Rozsdamentes acél edények 2 az 1-ben a könnyű és kényelmes főzéshez!

A Duetto+ rozsdamentes acél edényszett megtakarítja Önnek a konyhában töltött időt, így azoknak szentelheti az idejét, akiket szeret! Ez a tízrészes, első osztályú rozsdamentes acélból készült edénykészlet abszolút tartósságot biztosít. Ez a rozsdamentes acél edényszett praktikus kiöntőcsőrrel felszerelt és lábast, edényt, párolóedényt tartalmaz, három különböző méretben. Az összes edény a szűrést lehetővé tevő fedéllel felszerelt, az edényeket pedig az egyik oldalon kiöntőcsőrrel tervezték, amelyen keresztül a forralóvizet leönthetjük a tésztáról, míg a másik oldalon található kisebb nyílások a rizs leszűrésére szolgálnak. Az eredmény a gondtalan és kényelmes főzés! A belső oldalon elhelyezett, könnyen leolvasható folyadékszint jelzők pontos főzést és kiváló eredményeket biztosítanak. A külső oldalon rendkívül erős, szegecselt fogantyúk találhatók, amelyek hosszú időn át biztonságos tartást garantálnak. A minden konyhába jól illő, elegáns formatervű edényekhez üveg fedők tartoznak, amelyek megkönnyítik a főzés felügyelését. Az összes típusú főzőlappal kompatibilis Duetto+ rozsdamentes acél edénykészlet azt nyújtja Önnek, amire szüksége van!
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Elsőosztályú minőségű rozsdamentes acél: 10 év garancia

  Tökéletes főzőedények 10 év garanciával a gondtalan főzéshez. A termékek csúcsminőségű rozsdamentes acélból készültek, sokéves gyártási tapasztalat mellett és hosszú ideig tartó használatot garantálnak.

 • Okos, szűrésre alkalmas fedő és kiöntőcsőrrel ellátott edény.

  Okosan megtervezett termék, különleges, szűrővel ellátott fedéllel. Az edény a könnyű és gond nélküli kitöltés érdekében kiöntőcsőrrel ellátott.

 • Szegecselt fogantyúk

  Ultra erős szegecsek, robusztus, stabil, rozsdamentes acél fogantyúk a nagyobb biztonságért és a termék hosszú élettartamáért.

 • Okos és intuitív folyadékszint jelzők

  Okos belső folyadékszint jelzők az alapanyagok pontos és egyszerű módon történő adagolásához

 • Üvegfedő

  Kísérje könnyen és kényelmesen figyelemmel a főzést az elegáns üvegfedőnek köszönhetően.

 •  Hőforrásokkal való kompatibilitás: minden hőforráshoz megfelelő, indukciós főzéshez is  

  Kompatibilis valamennyi típusú főzőlappal, az indukcióssal is (gázos, elektromos, kerámialapos és indukciós).

 • Tefal: Világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy tökéletes főzési eredményeket garantáljon Önnek, amikor belép a konyhába - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
  * Független értékelő által készített ranglista adatai, 2016, márkaérték szerinti eladás, konyhai edénykategória meghatározása

 • Elkötelezettségünk: Egészséges főzés, környezetbarát gondolkodás.

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy tökéletes főzési eredményeket garantáljon Önnek, amikor belép a konyhába - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
  *Független szakértői panel adatai, 2016, márkák szerinti eladás, konyhai edény kategória meghatározása.

Receptek
Funkciók
Anyag NEMESACÉL  
Hőforrás INDUKCIÓ - GÁZ - ELEKTROMOS - KERÁMIA - HALOGÉN  
Sütőben is használható IGEN, 250°C-IG (kivéve az üveg fedőket)  
Mosogatógépben mosható IGEN  
Belső bevonat/kivitel TÜKÖRHATÁSÚ NEMESACÉL  
Thermo-Spot (hőindikátor) CSUPÁN SERPENYŐK, MÉLY ÉS WOK SERPENYŐK, PALACSINTASÜTŐ  
Külső bevonat/kivitel FÉNYESRE POLÍROZOTT NEMESACÉL  
Kiöntőperem IGEN  
Nyél típusa Rögzített  
Garancia 10 ÉV  
Cooking style Expert cooking  
Coating durability (for Pans) x2  
Removable handle No  
Használati utasítás & Kézikönyv