TEFAL NATURAL FORCE

NATURAL FORCE Természetesen tartós serpenyő

Fedezze fel a Tefal Natural Force új edénysorozatának részét képező edények amely egyszerűen nem hiányozhat a konyhából, és amely mindennapi egészséges főzést tesz lehetővé. A Natural Force sorozatot a természet ihlette, és az új, rendkívül tartós, Mineralia+ tapadásmentes felülettel van ellátva, amely egyesíti a természetes ásványok előnyeit és a remek tapadásmentes tulajdonságokat a kis mennyiségű zsírral történő főzéshez és a hosszantartó használathoz. A serpenyő a Tefal legújabb innovációival ellátott: A Thermo-Signal™ jelzi a főzés megkezdéséhez megfelelő hőmérsékletet, míg a Thermo-Fusion+™ gyors és egyenletes főzést biztosít.

5 rendelkezésre álló termék(ek)

Natural Force Edények : Természetesen tartós

Fedezze fel az új Natural Force ételek sorát, amely egyetlen szakács konyhájából sem hiányozhat. A Mineralia+ felület, amely a Tefal első rendkívül tartós tapadásmentes felülete, kalcium-szilikát természetes ásvánnyal erősített. A kalcium-szilikát a vashoz hasonló keménységű természetes ásvány. Természetes tulajdonságai megtartásának céljából közvetlenül a föld mélyéről kerül kitermelésre és a gyártásnál nem használnak fel semmilyen vegyi anyagot. Az eredmény a kalciummal megerősített felület, amely bevált tapadásmentes funkciót tölt be az egyszerű, alacsony zsírtartalom melletti főzésnél, nap mint nap. A termékeket a Tefal legújabb innovációi egészítik ki: Thermo-Signal™ technológia a tökéletes sütéshez és Thermo-Fusion+™ technológia a gyors és egyenletes főzéshez. Ez a nagyteljesítményű serpenyő kényelmes otthoni főzést biztosít — használatával tökéletes omlettet főzhet vagy akár Meunière módon is elkészítheti benne a halat — a tapadásmentes felületnek köszönhetően, amellyel zsír hozzáadása nélkül készítheti el az ételeit, mindenféle kompromisszumok nélkül az ízek terén.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Mineralia+ tapadásmentes felület

  A Tefal Mineralia+ tapadásmentes felülete természetes ásványokkal erősített amely kiválóan bevált a naponta történő, egyszerű, alacsony zsírfelhasználás melletti főzésnél.

 • default

 • THERMO-SIGNAL™

  A THERMO-SIGNAL™ technológia jelzi a főzés megkezdéséhez ideális hőmérsékletet, aminek köszönhetően minden nap tökéletes sütést, színt és ízt biztosít az ételnek.

 • Csúcsminőségű indukciós technológia

  A különlegesen nagy felület és az erős edényalj kombinációjának köszönhetően a Thermo-Fusion™+ technológia gyors ételmelegítést és egyenletes hőeloszlást biztosít a serpenyőben az egyenletesen átsült ételek érdekében.

 • Tapadásmentes belső és külső bevonat

  Könnyű tisztítás és praktikus főzés. A mindennapi igények teljesítése érdekében lett megtervezve.

 • Minden típusú tűzhelyhez + az indukcióshoz is

  Valamennyi típusú tűzhellyel (gáz-, villany-, kerámia főzőlapos) kompatibilis, beleértve az indukciósat is, a sokoldalú használat érdekében.

 • Franciaországban gyártva

  A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a kézművesi és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával.

 • Tefal: Világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy tökéletes főzési eredményeket garantáljon Önnek, amikor belép a konyhába - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!

  *A forrás: Euromonitor International Limited, edice Home and Garden 2019 (Ház és kert), a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.

 • 100%-ban biztonságos tapadásmentes felület

  0% PFOA, 0% ólom, 0% kadmium*


  *A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi jogszabályok által előírt feltételeknél. Nem tartalmaz ólmot és nem tartalmaz kadmiumot (Pb és Cd nélkül), ami azt jelenti, hogy a termék felületén nincs hozzáadott ólom és kadmium. Alacsony szintű aktív anyag kibocsátás - csupán 0,005 mg/kg.

 • ÜVEGFEDŐ

   

   

 • Steaming cooking made easy

  Thanks to its well-designed non-stick steaming basket, prepare healthy steam-cooked meals with total ease (on selected products only)

 • Ideal cutting board for small kitchen

  Thanks to its smart cutting board you can place directly on your stewpot, cooking in smaller kitchens is easier than ever  (on selected products only)

 • default

Használati utasítás & Kézikönyv