TEFAL EXTRA

EXTRA Egyszerű mindennapi használat

Tefal Extra: tökéletes és könnyen használható készlet főzéshez a mindennapi kiváló eredmények eléréséhez. A Tefal Extra sorozatot azért fejlesztettük ki, hogy megkönnyítsük a kezdőknek a lehetőségek maximális kiaknázását a főzés során a továbbfejlesztett funkciókkal a mindennapi kiváló eredményekért. Az új Thermo-Spot rendszer lehetővé teszi, hogy felismerje az ideális hőmérsékletet a főzés kezdetén, hogy nagy pontosságot és sikeres eredményeket érjen el az első naptól. Az új Powerglide felület a tartós felületi tartósság, a kényelmes ergonómia és a nyitott, formázott él tökéletes kezdő készítő készletét teszi lehetővé.

9 rendelkezésre álló termék(ek)

A tökéletes eredmények az egyszerű főzés és a kiváló íz ötvözéséből indulnak ki.

Tefal Extra, egy főző család finom ételek megerőltetés nélküli készítéséhez - könnyen használható és különböző funkciókkal rendelkezik, melyek segítenek a kezdőknek a tökéletes főzési eredmények elérésében. Az új Thermo-Spot rendszer az Ön titkos fegyvere az ideális hőmérséklet és a főzés megkezdésének felismerésére, mellyel teljesen könnyedén ér el hibátlan eredményeket. Az új Powerglide könnyen tisztítható, hosszantartó simaságot biztosít, míg az ergonomikus fogantyú praktikus hüvelykujj támasszal lehetővé teszi az optimális fogást, valamint a teljesen kényelmes és könnyed főzést. Továbbfejlesztett funkciók állnak rendelkezésre az optimális főzési teljesítményért: kiöntéshez kialakított szélek az egyszerűbb tálalásért, 100%-ig biztonságos tapadásmentes felület kívül-belül az egyszerű tisztításért, valamint könnyű szerkezet a nagyobb kényelemért. Tefal Extra: optimális megoldás főzéshez a mindennapi kiváló eredmények elérése érdekében.  
Nélkülözhetetlen eszközök
 • POWERGLIDE tapadásmentes felület

    Tartósabb felület. Jelentősen megerősített felület ásványi anyag rétegekkel a karcolás ellen.  

 • default

 • THERMO-SPOT® HŐMÉRSÉKLET JELZŐ

  A Thermo-Spot® (csak a serpenyőknél) pirosra vált, amint a serpenyő elérte a kiváló átsütéshez szükséges ideális hőmérsékletet. Kiváló textúrát, gyönyörű színt és fantasztikus ízt garantál a finom és mindennap ízekkel teli ételeknél.  

 • BELSŐ ÉS KÜLSŐ TAPADÁSMENTES FELÜLET

  A bentről és kintről felvitt tapadásmentes felületnek köszönhetően az edény nagyon könnyen tisztítható.

 • KIÖNTŐ SZÉLEK

  A szélek kiöntéshez, az ételek egyszerűbb tárolásához lettek kialakítva

 • ALACSONY SÚLY

  Egyszerűbb és kényelmesebb használat az edény alacsony súlyának köszönhetően.

 • ERGONOMIKUS FOGANTYÚ

  A fogantyú hüvelykujj támasszal van ellátva, hogy a használat a lehető legkényelmesebb legyen.

 • TEFAL - VILÁGELSŐ A KONYHAI EDÉNYEK TERÉN*

  Csak a Tefal megy el olyan messzire, hogy kiváló főzési eredményeket nyújtson. Ez egy további ok arra, hogy a Tefalt válassza. * Függetlenül értékelt ranglista adatai, 2016, márkaérték szerinti eladás, konyhai edénykategória meghatározása

 • EGÉSZSÉGES FŐZÉS A TERMÉSZET TISZTELETBEN TARTÁSÁVAL

  Célunk olyan tartós termékeket gyártani, melyeket sokáig használhat, és így a bolygónkat az újrahasznosított biztonságos tapadásmentes felületű (PFOA, ólom és kadmium nélkül) termékeknek köszönhetően egészségesebbé tehetjük.

 • HŐFORRÁSOKKAL KOMPATIBILIS

  A Tefal Extra edényeket speciálisan gáztűzhelyen való használatra terveztük.

 • default

 • Glass lid 

  with steam vent hole

 • Our commitment: Cooking healthy, thinking eco-friendly.

  We aim to make long-lasting products that you will use for a very long time, while preserving our planet's health, thanks to recyclable products with a safe non-stick coating (no PFOA, no lead, no cadmium).

Receptek
Funkciók
Anyag ALUMÍNIUM  
Mosogatógépben mosható IGEN  
Kiöntőperem IGEN  
Belső bevonat neve POWERGLIDE  
Külső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES BEVONAT  
Belső bevonat színe FEKETE  
Belső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES  
Thermo-Spot (hőindikátor) CSUPÁN SERPENYŐK, MÉLY ÉS WOK SERPENYŐK, PALACSINTASÜTŐ  
Sütőben is használható IGEN, 175°C-IG (beleértve AZ ÜVEG FEDŐKET)  
Nyél típusa Rögzített  
Hőforrás CSAK GÁZ  

Használati utasítás & Kézikönyv