TEFAL DAILY CHEF

DAILY CHEF Tartós és tapadásmentes felülettel készült edények a mindennapi használathoz

A konyhában töltött idő most még könnyebb, mint bármikor ezelőtt! A Tefal Daily Chef edények a kiváló tartósságának köszönhetően minden nap gondtalanul süthet és a serpenyő rendkívül könnyen tisztítható. Belső és külső oldal rendkívül tartós, tapadásmentes felülete, a számos praktikus funkció és az innovatív technológia örömteljessé változtatja a főzést, ami így természetes.

6 rendelkezésre álló termék(ek)

Tefal Daily Chef edények: Tartósság a mindennapi főzés érdekében

A Daily Chef edények elbúcsúzhat a hosszantartó mosogatástól, a rászáradt ételmaradékoktól és a nehezen kezelhető, súlyos főzőedényektől. A Tefal új, tartós edény- és serpenyőcsaládja oly módon lett megtervezve, hogy megkönnyítse a főzést — még az edények intenzív használatánál is. A tapadásmentes felület akár kétszer tovább bírja a Tefal Titanium standard felületéhez képest, aminek köszönhetően a főzés és a tisztítás csak gyerekjáték lesz, annak érdekében hogy a konyhában eltöltött idő kellemessé váljon. Fedezze fel a minden főzéshez ideális serpenyőt, így csupán karnyújtásnyira lesz Önhöz a zsír hozzáadása nélküli főzés és sütés. A serpenyő könnyű szerkezete rendkívül praktikus kezelést tesz lehetővé, míg ergonomikus fogantyúja optimális fogást biztosít. A további funkciókhoz tartozik a Tefal olyan legújabb innovációja is, mint a Thermo-Fusion™ edényalj, amely gyors és egyenletes főzést biztosít és a Thermo-Signal™ technológia, amely jelzi a tökéletes sütéshez szükséges hőmérséklet elérését. A Daily Cheffel mindennap öröm a főzés !
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Különlegesen tartós, tapadásmentes felület TITANIUM

  Csúcsminőségű tapadásmentes felület a speciális összetételnek és titánrészecskékkel erősített védőrétegnek köszönhetően – amely a standard felülethez képest kétszer tovább bírja.

 • 100%-ban biztonságos tapadásmentes felület

  0% PFOA, 0% ólom, 0% kadmium*
  *A termékek ellenőrzésénél szigorúbb feltételeket alkalmazunk a jelenlegi jogszabályok által előírt feltételeknél. Nem tartalmaz ólmot és nem tartalmaz kadmiumot (Pb és Cd nélkül), ami azt jelenti, hogy a termék felületén nincs hozzáadott ólom és kadmium. Alacsony szintű aktív anyag kibocsátás - csupán 0,005 mg/kg.

 • THERMO-SIGNAL™

  A THERMO-SIGNAL™ technológia jelzi a főzés megkezdéséhez ideális hőmérsékletet, aminek köszönhetően minden nap tökéletes sütést, színt és ízt biztosít az ételnek.

 • THERMO-FUSION™: Továbbfejlesztett indukciós technológia

  A Tefal a Thermo-Fusion™  edényaljnak köszönhetően biztosítja a serpenyő gyors és optimális hővezetését az ételek tökéletes elkészítése érdekében.

 • ÜVEGFEDŐ

  Kísérje könnyen és kényelmesen figyelemmel a főzést az elegáns üvegfedőnek köszönhetően.

 •  Hőforrásokkal való kompatibilitás: Minden hőforrás + indukció  

  Valamennyi típusú tűzhellyel (gáz-, villany-, kerámia főzőlapos) kompatibilis, beleértve az indukciósat is, a sokoldalú használat érdekében.

 • High-performance non-stick coating inside and out

 • Franciaországban gyártva

  A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a kézművesi és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával.

 • Tefal, világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy tökéletes főzési eredményeket garantáljon Önnek, amikor belép a konyhába - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
  *A forrás: Euromonitor International Limited, edice Home and Garden 2019 (Ház és kert), a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.

 • Egyszerű tisztítás

  Fedezze fel a konyhai edényt, amely oly módon lett megtervezve, hogy teljesítse a mindennapi főzés követelményeit, amelynek érdekében mindkét oldalról tapadásmentes felülettel van ellátva az egyszerű tisztítás és praktikus főzés érdekében.

Receptek
Funkciók
Anyag ALUMÍNIUM  
Hőforrás INDUKCIÓ - GÁZ - ELEKTROMOS - KERÁMIA - HALOGÉN  
Mosogatógépben mosható Mosogatógépben mosható  
Belső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES  
Belső bevonat neve TITANIUM 2X  
Belső bevonat színe FEKETE  
Thermo-Spot (hőindikátor) Yes  
Külső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES BEVONAT  
Edényalj típusa ADVANCED INDUCTION TECHNOLOGY  
Kiöntőperem IGEN  
Nyél típusa Rögzített  
Cooking surface Non stick  
Cooking style Expert cooking  
Coating durability (for Pans) X2  
Removable handle No  
Használati utasítás & Kézikönyv