TEFAL INGENIO PERFORMANCE

INGENIO PERFORMANCE Egyetlen kattintással tökéletes végeredmény!

Az Ingenio sorozatnak és a 100%-ban biztonságos levehető fogantyúnak köszönhetően egyetlen kattintással váltogathat az egyes serpenyők között. Főzzön akár a sötőlapon vagy a sütőben, tálaljon közvetlenül az asztalra, és tároljon ételeket a hűtőben.A konyhapulton pedig értékelni az kis helyigényt. Az Ingenio Force edények és serpenyők kompatibilisek minden melegítő típussal, beleértve az indukciósat is, és tapadásmentes felülettel vannak ellátva.

Sokoldalú konyhai edények egyetlen pattintással

A főzőlapról a sütőbe, asztalra, hűtőbe vagy mosogatóba - az Ingenio okos válasz a sokoldalú konyhai edényre. Kis méretének köszönhetően könnyű tárolást tesz lehetővé a konyhapultban. A szabadalmaztatott, biztonságos és levehető fogantyú teherbírása akár 10 kg**, és tíz éves garancia is vonatkozik rá*. Az Ingenio kompatibilis minden hőforrással, beleértve az indukciót is. Nem hiányzik a Thermo-Spot® helyes hőmérséklet jelző sem a kiválóan elkészített, ízekben gazdag ételekért. Készítsen finom ételeket mindennap a Tefallal, a konyhai edények világelső márkájával***.

*Ez a Tefal garancia nincs hatással a fogyasztó esetleges törvényes jogaira vagy a nem kizárható vagy korlátozható jogokra, sem azon kiskereskedővel szembeni jogaira, akinél a terméket megvásárolta. **Belsős tesztek alapján ***Független panel 2014-es adatai, eladások a márka értéke szerint, konyhai edény kategória meghatározások

Nélkülözhetetlen eszközök
 • INGENIO: SOKOLDALÚ KONYHAI EDÉNYEK

  A főzőlapról a sütőbe, asztalra, hűtőbe és mosogatóba – mindezt optimális tárolhatósággal.

 • TEFAL TITANIUM PRO TAPADÁSMENTES FELÜLET

  Ez a kiváló minőségű tapadásmentes felület magas ellenállóságot.

 • KOMPATIBILIS VALAMENNYI HŐFORRÁSSAL

  Kompatibilis minden hőforrással - áram, gáz, üvegkerámia, indukció.

 • FRANCIAORSZÁGBAN GYÁRTVA

  A Tefal Ingenio edénycsaládot Franciaországban tervezték és gyártják.

 • EGÉSZSÉGES FŐZÉS A TERMÉSZET TISZTELETBEN TARTÁSÁVAL

  Célunk, hogy tartós termékeket gyártsunk, melyeket nagyon sokáig használhat, így a biztonságos, tapadásmentes felületű (PFOA, ólom és kadmium nélkül) újrahasznosítható termékeknek köszönhetően a bolygónk is egészséges marad.

 • TEFAL - VILÁGELSŐ A KONYHAI EDÉNYEK TERÉN*

  Csak a Tefal megy el addig, hogy kiváló főzési eredményeket kínáljon. Ez is egy ok a Tefal választására. * Független értékelő lista adatai, 2016, márkaérték szerinti eladás, konyhai edénykategória meghatározása

 • FOGANTYÚ 10 ÉVES GARANCIÁVAL

  A levehető fogantyú tökéletes kivitelezését a 10 éves garancia szavatolja.

 • THERMO-SPOT® HŐMÉRSÉKLET JELZŐ

  A Thermo-Spot® (csak a serpenyőknél) színe pirosra változik, amint a serpenyő eléri a megfelelő átsütéshez szükséges ideális hőmérsékletet. Garantálja a kiváló textúrát, gyönyörű színt és kiváló ízt a finom és telt ízű ételekért nap mint nap.

Funkciók
Anyag ALUMINUM  
Hőforrás INDUKCIÓ - GÁZ - ELEKTROMOS - KERÁMIA - HALOGÉN  
Sütőben is használható MINDEN, KIVÉVE A NYELEKET ÉS A FEDOKET  
Belső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES  
Külső bevonat/kivitel TAPADÁSMENTES BEVONAT  
Külső bevonat színe BLACK  
Kiöntőperem IGEN  
Nyél típusa Leveheto  
A csomag részét képező további kiegészítők Pasta insert, oven grill, steamer  

Használati utasítás & Kézikönyv