TEFAL EASY CHEF

EASY CHEF Tartós és tapadásmentes felülettel készült edények a mindennapi használathoz

A konyhában töltött idő most még könnyebb, mint bármikor ezelőtt! A Tefal Easy Chef edények a kiváló tartósságának köszönhetően minden nap gondtalanul süthet és a serpenyő rendkívül könnyen tisztítható. A belső és külső oldal rendkívül tartós, tapadásmentes felülete, a számos praktikus funkció és az innovatív technológia örömteljessé változtatja a főzést, ami így természetes.

4 rendelkezésre álló termék(ek)

Tefal Easy Chef edények: Tartósság a mindennapi főzés érdekében

Az Easy Chef palacsintasütővel elbúcsúzhat a hosszantartó mosogatástól, a rászáradt ételmaradékoktól és a nehezen kezelhető, súlyos főzőedényektől. A Tefal új, tartós edény- és serpenyőcsaládja oly módon lett megtervezve, hogy megkönnyítse a főzést — még az edények intenzív használatánál is. A tapadásmentes felület akár kétszer tovább bírja a Tefal Titanium standard felületéhez képest, aminek köszönhetően a főzés és a tisztítás csak gyerekjáték lesz, annak érdekében hogy a konyhában eltöltött idő kellemessé váljon. Élvezze a finom reggelit az olyan palacsintasütővel, amellyel ízletes, aranybarnára sült palacsintákat, vagy valódi, tökélyre fejlesztett édes vagy sós francia palacsintákat készíthet. A serpenyő könnyű szerkezete rendkívül praktikus kezelést tesz lehetővé, míg ergonomikus fogantyúja optimális fogást biztosít. A további funkciókhoz tartozik a Tefal olyan legújabb innovációja is, mint a Thermo-Fusion™ edényalj, amely gyors és egyenletes főzést biztosít és a Thermo-Signal™ technológia, amely jelzi a tökéletes sütéshez szükséges hőmérséklet elérését. A Easy Cheffel mindennap öröm a főzés !  
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Különlegesen tartós, tapadásmentes felület

  Csúcsminőségű tapadásmentes felület a speciális összetételnek és titánrészecskékkel erősített védőrétegnek köszönhetően – amely a Tefal Titanium standard felülethez képest kétszer tovább bírja.

 • Advanced induction 

  A Tefal a Thermo-Fusion™  edényaljnak köszönhetően biztosítja a serpenyő gyors és optimális hővezetését az ételek tökéletes elkészítése érdekében.

 •  Hőforrásokkal való kompatibilitás: Minden hőforrás + indukció  

  Valamennyi típusú tűzhellyel  (gáz-, villany-, kerámia főzőlapos) kompatibilis, beleértve az indukciósat is, a sokoldalú használat érdekében.

 • Franciaországban gyártva

  A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a kézművesi és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával.

 • Tefal, világelső a konyhai edények terén*

  A Tefal szorgalmasan dolgozik azért, hogy tökéletes főzési eredményeket garantáljon Önnek, amikor belép a konyhába - egy további jó ok arra, hogy a Tefalt válassza!
  *A forrás: Euromonitor International Limited, edice Home and Garden 2019 (Ház és kert), a márka kiskereskedelmi értéke, 2018-as adatok.

 • Tefal: World #1 in Cookware*

  Tefal works hard to ensure perfect cooking results—just one more reason to choose Tefal! [*Source: Euromonitor International Limited, Home and Garden 2019 edition, brand retail value RSP, 2018 data]

 • Energy-efficient cooking 

  Eco-tip : Advanced Thermo-Signal® technology offers the exact starting temperature for perfect searing, ensuring no energy is wasted by letting your cookware heat up too long.

 • Save energy on the stovetop

  Eco-tip: Make sure to use the right fit for your stovetop when cooking to ensure the entire heating area is covered by the base, for more energy-efficient cooking every day.

 • default

 • THERMO-SIGNAL™

  A THERMO-SIGNAL™ technológia jelzi a főzés megkezdéséhez ideális hőmérsékletet, aminek köszönhetően minden nap tökéletes sütést, színt és ízt biztosít az ételnek.

 • default

Használati utasítás & Kézikönyv