TEFAL TEFAL FRESHBOOST VÁKUUMOS TURMIXGÉP FEKETE + 2 PALACK BL181D31

TEFAL FRESHBOOST VÁKUUMOS TURMIXGÉP FEKETE + 2 PALACK BL181D31 A levegő kint, minden jó bent marad

Mivel a levegő hatására az alapanyagok oxidálódnak, ki kell zárnunk a hatását. Amikor a gyümölcs és zöldség kezdi elveszíteni a színét, az annak a jele, hogy kezdi elveszíteni az ízét és egészséges tápanyag-tartalmát.

A FreshBoost vákuumos turmixgépek Nutrikeep™ technológiája a levegőt szó szerint kiszívja az edényből, így az nem okozhat minőségromlást az élelmiszerekben.

FRESHBOOST SZEMÉLYI VÁKUUMOS TURMIXGÉP

Amikor az alma vagy avokádó hámozás után rövid idővel barnulni kezd, elveszíteni a varázsát. De jelez is egyben: kezdi elveszíteni a tápanyagokat. A FreshBoost vákuumos turmixgép Nutrikeep™ technológiájának köszönhetően az oxidáció megakadályozásával őrzi meg az összes tápanyagot. Ezzel a technológiával szó szerint kiszívja a levegőt az edényből, ezzel megszüntetve az élelmiszerek minőségromlásának fő okát. A FreshBoost turmixgép edénye stabilizált mikrokörnyezetként szolgál, amely megőrzi a gyümölcsök és zöldségek minőségét anélkül, hogy romlásnak indulnának. A FreshBoost vákuumos turmixgép akár 3x jobban megőrzi a gyümölcsök és zöldségek antioxidáns hatását, ízét és friss, élettel teli színét*. A FreshBoost turmixgéppel láthatja kívülről, mi történik belül: a smoothie még vonzóbb és egészségesebb. Ezt az érzést még a FreshBoost által készíthető smoothie homogén szerkezete is csak fokozza. Ami pedig az ízt illeti, a FreshBoost, mint mindig, megőrzi az eredeti gyümölcs- vagy zöldségaroma intenzitását. A 2 x 600 ml űrtartalmú utazó palacknak köszönhetően a FreshBoost-ban készült finomságok bárhol Önnel lehetnek: futás közben, ebédnél vagy az irodájában.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • A levegő kint, minden jó bent marad az exkluzív NutriKeep™ technológiával

  A gyümölcsök és zöldségek több tápanyagot őriznek meg a Nutrikeep™ technológiának köszönhetően, mely szó szerint kiszívja a levegőt az edényből, megszüntetve ezzel az élelmiszerek romlásának okát.

 • Frissebb smoothie akár 3x erősebb antioxidációs hatással*

  A FreshBoost akár 3x magasabb gyümölcs és zöldség antioxidációs hatást őriz meg.*

  * Külső kutatói laboratórium által végzett teszt a Tefal LN30 készülékkel összehasonlítva, az almalé polifenol-tartalmat figyelve

 • Jobb ízek*, homogénebb állag.

  A FreshBoost nagyobb gyümölcs- és zöldségaromát őriz meg.

  * Külső kutatói laboratórium által végzett teszt a Tefal LN30 készülékkel az eperlé aromaösszetevőit összehasonlítva

 • Üdébb, élettel teli színek* alacsonyabb oxidációs hatás

  A FreshBoost turmixgéppel ínycsiklandó és ízletes italokat készíthet, így az egészséges táplálkozás mindig valódi élvezetet jelent, akármere is jár.

  * A Tefal LN30 készülékkel összehasonlítva végzett teszt az oxidáció almalére gyakorolt hatását megfigyelve

 • Kiváló minőség 800 W motor.

 • 4 funkció a nagyobb kényelemért

  Turmixolás/vákuum/vákuumos turmixolás/jégdarálás

 • 2 hordozható palack utazáshoz, hogy magával vihesse az antioxidánsokban gazdag smoothie-ját, bárhova is megy.

  A 2 db 600 ml-es hordozható palacknak köszönhetően a FreshBoost-tal készült finomságokat bárhová magával viheti: futáshoz, ebédnél vagy az irodába.

Használati utasítás & Kézikönyv