TEFAL STEELFORCE HB833D38

STEELFORCE HB833D38 Akár kétszer ellenállóbb él*

A Tefal Steelforce kézi mixerrel mindig élvezheti az egyenletes, megerőltetés nélküli keverés örömét. A titán felületű pengék hosszan tartó teljesítményt nyújtanak, mivel akár kétszer tovább maradnak élesek, mint a hagyományos rozsdamentes acél pengék. A nagy teljesítményű, 1000 W motornak köszönhetően pillanatok alatt elkészíti a legkülönbözőbb ételeket, a keverőgép kikapcsolása nélkül egy intuitív és egyszerűen használható választógombbal állítható 20 sebességgel pedig teljesen irányítása alatt tartja az elkészítést. A csúszásgátló fogantyú komfortos használatot biztosít. Az egyes részek egyszerűen moshatók mosogatógépben. Mindezt egy 800 ml űrtartalmú kimérő, egy bárd egészíti ki 500 ml űrtartalmú edénnyel a legkülönbözőbb hozzávalók egyszerű szeleteléséhez, valamint egy habverő fej.

Steelforce kézi mixer: Ellenálló él

Élvezze minden egyes alkalommal a tartós élességet és a megerőltetés nélküli keverés örömét a Tefal Steelforce kézi turmixgépnek köszönhetően! A titán felületű pengék hosszan tartó teljesítményt nyújtanak, mivel akár kétszer tovább maradnak élesek, mint a hagyományos rozsdamentes acél pengék. Ennek köszönhetően az eredmény mindig tökéletes lesz. Készítse el gyorsan a legkülönbözőbb ételeket olyan nagy teljesítményű, 1000 W motornak köszönhetően, amely a keverőgép kikapcsolása nélkül egy intuitív és egyszerűen használható választógombbal állítható 20 sebességgel teljesen irányítása alatt tartja az elkészítést. A csúszásgátló fogantyú optimálisan komfortos használatot biztosít. Az egyes részek egyszerűen moshatók mosogatógépben. Mindezt egy 800 ml űrtartalmú kimérő, egy bárd egészíti ki 800 ml űrtartalmú edénnyel a legkülönbözőbb hozzávalók egyszerű szeleteléséhez, valamint egy habverő fej.

*A hagyományos rozsdamentes acél pengékkel összehasonlítva

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Titán felületű pengék

  A pengeél akár kétszer tovább tart*, ami hosszan tartó teljesítményt, konzisztens eredményeket és mindig megerőltetés nélküli keverést biztosít.

 • Nagy teljesítmény

  1000 W motor a megerőltetés nélküli keverésért és maximális teljesítményért

 • 20 sebesség + turbó funkció

  Szabályozza a sebességet a mixer kikapcsolása nélkül egy intuitív, megvilágított választógomb segítségével.

 • Ergonomikus puha fogantyú

  A jobb irányításért vizes kézzel is

 • 800 ml űrtartalmú mérőedény (teljes kapacitás)

 • 800 ml űrtartalmú szeletelő edény (teljes kapacitás)

 • Habaró

Funkciók
Pulzáló funkció    
ActivFlow technológia    
Turbó funkció    
Sebességfokozatok 20  
Mixerfej anyaga Nemesacél  
Levehető mixerfej    
Keverőedény    
Aprító    
Habverő fej    
Puha markolat    
Mosogatógépben mosható    
Ajándék receptekkel    
Színek Fekete és rozsdamentes acél  

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A fröcskölés megakadályozására a mixer karját merítse félig a hozzávalókba, és csak ekkor nyomja meg az indítás gombot. A mixelés befejezésekor először mindig állítsa le a készüléket, és csak utána húzza ki a mixer karját az ételből.
Ne használja a mixer karját a főzőlapon levő serpenyőben, magvak (mandula, mogyoró stb.), nyers hús* vagy jégkockák* aprítására, illetve ne kapcsolja be üres tárolóedényben. * a felpattintható mixelési kiegészítőkkel felszerelt típusok esetében a mixer erre a célra is használható (lásd a mixer karjának használati utasítását).
Az első sebesség a mixelés elkezdésekor nagyon hasznos, mivel alacsony sebességgel elkerülhető az étel szétfröcskölődése. Az adott művelettől függően fokozatosan növelje a sebességet.
Nem, az ilyen műveletek előtt mindig csatlakoztassa el a fali aljzatról a készüléket.
A mixer kar összes részegysége és kiegészítője mosogatógépben mosható, kivéve a motor- és a váltóegységet, amelyeket enyhén megnedvesített szivaccsal kell áttörölni.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.