TEFAL STEELFORCE HB833D38

STEELFORCE HB833D38 Akár kétszer ellenállóbb él*

A Tefal Steelforce kézi mixerrel mindig élvezheti az egyenletes, megerőltetés nélküli keverés örömét. A titán felületű pengék hosszan tartó teljesítményt nyújtanak, mivel akár kétszer tovább maradnak élesek, mint a hagyományos rozsdamentes acél pengék. A nagy teljesítményű, 1000 W motornak köszönhetően pillanatok alatt elkészíti a legkülönbözőbb ételeket, a keverőgép kikapcsolása nélkül egy intuitív és egyszerűen használható választógombbal állítható 20 sebességgel pedig teljesen irányítása alatt tartja az elkészítést. A csúszásgátló fogantyú komfortos használatot biztosít. Az egyes részek egyszerűen moshatók mosogatógépben. Mindezt egy 800 ml űrtartalmú kimérő, egy bárd egészíti ki 500 ml űrtartalmú edénnyel a legkülönbözőbb hozzávalók egyszerű szeleteléséhez, valamint egy habverő fej.

Steelforce kézi mixer: Ellenálló él

Élvezze minden egyes alkalommal a tartós élességet és a megerőltetés nélküli keverés örömét a Tefal Steelforce kézi turmixgépnek köszönhetően! A titán felületű pengék hosszan tartó teljesítményt nyújtanak, mivel akár kétszer tovább maradnak élesek, mint a hagyományos rozsdamentes acél pengék. Ennek köszönhetően az eredmény mindig tökéletes lesz. Készítse el gyorsan a legkülönbözőbb ételeket olyan nagy teljesítményű, 1000 W motornak köszönhetően, amely a keverőgép kikapcsolása nélkül egy intuitív és egyszerűen használható választógombbal állítható 20 sebességgel teljesen irányítása alatt tartja az elkészítést. A csúszásgátló fogantyú optimálisan komfortos használatot biztosít. Az egyes részek egyszerűen moshatók mosogatógépben. Mindezt egy 800 ml űrtartalmú kimérő, egy bárd egészíti ki 800 ml űrtartalmú edénnyel a legkülönbözőbb hozzávalók egyszerű szeleteléséhez, valamint egy habverő fej.

*A hagyományos rozsdamentes acél pengékkel összehasonlítva

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Titán felületű pengék

  A pengeél akár kétszer tovább tart*, ami hosszan tartó teljesítményt, konzisztens eredményeket és mindig megerőltetés nélküli keverést biztosít.

 • Nagy teljesítmény

  1000 W motor a megerőltetés nélküli keverésért és maximális teljesítményért

 • 20 sebesség + turbó funkció

  Szabályozza a sebességet a mixer kikapcsolása nélkül egy intuitív, megvilágított választógomb segítségével.

 • Ergonomikus puha fogantyú

  A jobb irányításért vizes kézzel is

 • 800 ml űrtartalmú mérőedény (teljes kapacitás)

 • 800 ml űrtartalmú szeletelő edény (teljes kapacitás)

 • Habaró

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A fröcskölés megakadályozására a mixer karját merítse félig a hozzávalókba, és csak ekkor nyomja meg az indítás gombot. A mixelés befejezésekor először mindig állítsa le a készüléket, és csak utána húzza ki a mixer karját az ételből.
Ne használja a mixer karját a főzőlapon levő serpenyőben, magvak (mandula, mogyoró stb.), nyers hús* vagy jégkockák* aprítására, illetve ne kapcsolja be üres tárolóedényben. * a felpattintható mixelési kiegészítőkkel felszerelt típusok esetében a mixer erre a célra is használható (lásd a mixer karjának használati utasítását).
Az első sebesség a mixelés elkezdésekor nagyon hasznos, mivel alacsony sebességgel elkerülhető az étel szétfröcskölődése. Az adott művelettől függően fokozatosan növelje a sebességet.
Nem, az ilyen műveletek előtt mindig csatlakoztassa el a fali aljzatról a készüléket.
A mixer kar összes részegysége és kiegészítője mosogatógépben mosható, kivéve a motor- és a váltóegységet, amelyeket enyhén megnedvesített szivaccsal kell áttörölni.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.