TEFAL OPTITOUCH 2 ACC HB833138

OPTITOUCH 2 ACC HB833138 Könnyedén ellenőrizheti és váltogathatja a kevert finomságok konzisztenciáját

Optimális konzisztencia ellenőrzés A 16 sebességnek és egyedi penge technológiának köszönhetően az Optitouch különböző keverési lehetőségeket nyújt: híg vagy sűrű kevert levesek, gyümölcskeverékek, smoothie-k… A minőségi anyagokkal és ergonomikus kivitellel az Optitouch megadja Önnek a szükséges kényelmet és teljesítményt.

Optimális konzisztencia az Optitouch funkcióval

Az Optitouch botmixer a kevert élelmiszer szükséges konzisztenciát biztosítja: krémlevesek finom darabkákkal, gyümölcskeverékek és smoothie-k, az eredmény mindig tökéletes. A 16 sebességnek és az egyedi szabadalmaztatott ActivFlow technológiának köszönhetően, mely 4 nagy rozsdamentes acél pengét (2 egyenes és 2 hajlított) használ, az Optitouch kiváló keverést biztosít. Minden funkciót a 600 W teljesítmény és a kifröccsenés elleni védelem egészíti ki puhított felülettel az optimális kényelemért használat közben. A készlet egy mini bárdot tartalmaz 500 ml edénnyel és egy habverőt végtelen felhasználási lehetőséggel.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Optimális konzisztencia ellenőrzés

  A 16 sebesség lehetővé teszi a krémes keverékek vagy finom darabos keverékek elkészítését

 • ActivFlow technológia

  Már nincs több maradék: 2 egyenes belső penge az extrém teljesítményű keveréshez, 2 hajlított külső penge az alapanyagok optimális felfogásához.

 • Kifröccsenés elleni védelem

  Megadja a főzéshez szükséges kényelmet.

 • Ergonomikus fogantyú puhított felülettel

  Puhított felület a kényelmesebb használatért. Ergonomikus fogantyú.

 • 600 W teljesítményű motor hosszú élettartammal

  Elegendő teljesítmény minden étel elkészítéséhez

 • Mini bárd 500 ml edénnyel csúszásgátló talppal

 • Habaró

 • 800 ml

Funkciók
Pulzáló funkció    
ActivFlow technológia    
Turbó funkció    
Sebességfokozatok 16  
Mixerfej anyaga Nemesacél  
Levehető mixerfej    
Keverőedény    
Aprító    
Habverő fej    
Puha markolat    
Mosogatógépben mosható    
Színek WHITE DARK GREY  

Gyakori kérdések
A fröcskölés megakadályozására a mixer karját merítse félig a hozzávalókba, és csak ekkor nyomja meg az indítás gombot. A mixelés befejezésekor először mindig állítsa le a készüléket, és csak utána húzza ki a mixer karját az ételből.
Ne használja a mixer karját a főzőlapon levő serpenyőben, magvak (mandula, mogyoró stb.), nyers hús* vagy jégkockák* aprítására, illetve ne kapcsolja be üres tárolóedényben. * a felpattintható mixelési kiegészítőkkel felszerelt típusok esetében a mixer erre a célra is használható (lásd a mixer karjának használati utasítását).
Az első sebesség a mixelés elkezdésekor nagyon hasznos, mivel alacsony sebességgel elkerülhető az étel szétfröcskölődése. Az adott művelettől függően fokozatosan növelje a sebességet.
Nem, az ilyen műveletek előtt mindig csatlakoztassa el a fali aljzatról a készüléket.
A mixer kar összes részegysége és kiegészítője mosogatógépben mosható, kivéve a motor- és a váltóegységet, amelyeket enyhén megnedvesített szivaccsal kell áttörölni.