TEFAL OPTITOUCH 2 ACC HB833

OPTITOUCH 2 ACC HB833 Easily control and vary your mixture consistency

Optimal texture control

Thanks to its 16 speeds and unique blade technology, Optitouch offers you every mixing possibility: thin or thick blended soups, compotes, smoothies… With a highly ergonomic design made from quality materials, Optitouch offers all the comfort and power you need.

Optimal texture with Optitouch

Optitouch handblender ensures the precise blending texture you need: from creamy to chunky soups, compotes and smoothies, results are perfect every time. Thanks to its 16 speeds and unique ActivFlow Technology featuring 4 large stainless steel blades (2 straight and 2 curved) Optitouch provides exceptional mixing performance. Rounding it all off are 600 W of power, an anti-splash guard and a soft-touch grip, for optimal comfort of use. Also included are a 500 ml mini-chopper and a whisk to offer you infinite possibilities.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Optimal texture control

  16 speeds enable you to prepare smooth,thick or chunky mixtures.

 • ActivFlow Technology

  A real chunks killer: 2 straight inside blades for extreme mixing, 2 curved outside blades for optimal grabbing.

 • Anti-splash guard

  Provides all the necessary comfort to cook.

 • Ergonomic soft-touch handle

  Soft-touch coating for more comfortable use.
  Ergonomic grip.

 • Powerful and long lasting 600W motor

  Enough power for all your preparations

 • 500 ml mini-chopper with non-slip base

 • Whisk

 • 800 ml beaker

Funkciók
Pulzáló funkció    
ActivFlow technológia    
Turbó funkció    
Mixerfej anyaga Nemesacél  
Levehető mixerfej    
Keverőedény    
Aprító    
Habverő fej    
Puha markolat    
Mosogatógépben mosható    

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A fröcskölés megakadályozására a mixer karját merítse félig a hozzávalókba, és csak ekkor nyomja meg az indítás gombot. A mixelés befejezésekor először mindig állítsa le a készüléket, és csak utána húzza ki a mixer karját az ételből.
Ne használja a mixer karját a főzőlapon levő serpenyőben, magvak (mandula, mogyoró stb.), nyers hús* vagy jégkockák* aprítására, illetve ne kapcsolja be üres tárolóedényben. * a felpattintható mixelési kiegészítőkkel felszerelt típusok esetében a mixer erre a célra is használható (lásd a mixer karjának használati utasítását).
Az első sebesség a mixelés elkezdésekor nagyon hasznos, mivel alacsony sebességgel elkerülhető az étel szétfröcskölődése. Az adott művelettől függően fokozatosan növelje a sebességet.
Nem, az ilyen műveletek előtt mindig csatlakoztassa el a fali aljzatról a készüléket.
A mixer kar összes részegysége és kiegészítője mosogatógépben mosható, kivéve a motor- és a váltóegységet, amelyeket enyhén megnedvesített szivaccsal kell áttörölni.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.