TEFAL OPTICHEF 3IN1 20SP HB643

OPTICHEF 3IN1 20SP HB643 Optimum flow, optimum performance

With the Optichef handblender by Tefal, enjoy optimum flow and performance. Its specially designed bell and blade shape ensure great, effortless blending, while a convenient anti-splash guard provides comfort of use while cooking. Prepare a range of dishes thanks to a powerful 800 W motor, and stay in total control with 20 adjustable speeds for non-stop blending.
Rounding it all off are an 800 ml beaker for added convenience, a 500 ml chopper to easily chop a range of ingredients and a whisk for effortless whisking.

Optichef handblender: Optimum flow, optimum performance

Enjoy optimum flow and optimum performance, with the Optichef handblender by Tefal. Its bell and blade shape ensure effortless blending to perfectly prepare a range of dishes, while a practical anti-splash guard offers increased comfort of use while cooking. Its high-performance 800 W motor provides total control, with 20 variable speeds that can be adjusted without stopping the handblender, via an intuitive, easy-to-use dial. Other convenient features include a non-slip handle and dishwasher-safe parts for easy clean-up. Rounding it all off are an 800 ml beaker for added convenience, a 500 ml chopper to easily chop a range of ingredients and a whisk for effortless whisking.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Optimum bell and blade shape

  For optimum flow and great blending performance

 • Anti-splash guard

  Provides all the necessary comfort to cook.

 • Long-lasting and powerful motor

  800 W motor for effortless blending and maximum performance

 • Intuitive variable speed

  Adjust the speed without stopping the blender, via an easy-to-use dial.

 • Soft, non-slip handle grip

  Ergonomic design, for better control even when hands are wet.

 • 800 ml beaker (total capacity)

 • 500 ml chopper (total capacity)

 • Whisk

Funkciók
Pulzáló funkció    
Turbó funkció    
Mixerfej anyaga Nemesacél  
Levehető mixerfej    
Keverőedény    
Aprító    
Habverő fej    
Puha markolat    
Mosogatógépben mosható    

Gyakori kérdések
A fröcskölés megakadályozására a mixer karját merítse félig a hozzávalókba, és csak ekkor nyomja meg az indítás gombot. A mixelés befejezésekor először mindig állítsa le a készüléket, és csak utána húzza ki a mixer karját az ételből.
Ne használja a mixer karját a főzőlapon levő serpenyőben, magvak (mandula, mogyoró stb.), nyers hús* vagy jégkockák* aprítására, illetve ne kapcsolja be üres tárolóedényben. * a felpattintható mixelési kiegészítőkkel felszerelt típusok esetében a mixer erre a célra is használható (lásd a mixer karjának használati utasítását).
Az első sebesség a mixelés elkezdésekor nagyon hasznos, mivel alacsony sebességgel elkerülhető az étel szétfröcskölődése. Az adott művelettől függően fokozatosan növelje a sebességet.
Nem, az ilyen műveletek előtt mindig csatlakoztassa el a fali aljzatról a készüléket.
A mixer kar összes részegysége és kiegészítője mosogatógépben mosható, kivéve a motor- és a váltóegységet, amelyeket enyhén megnedvesített szivaccsal kell áttörölni.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.