TEFAL Konyhai robotgép Tefal Masterchef Gourmet QB516D38 Ezüst

Konyhai robotgép Tefal Masterchef Gourmet QB516D38 Ezüst Tökéletes sütés megerőltetés nélkül!

Páratlan sütési eredmények, minden nap! Az ezüst Masterchef Gourmet konyhai robotgép páratlan segítség lesz az Ön számára a házi sütemények elkészítésében, hogy nap mint nap megörvendeztethesse velük családját. Az egyedi, szabadalmaztatott Flex Whisk habverőből, öntött fém keverőlapátból és öntött fém dagasztókarból álló cukrász tartozék készlet minden esetben garantálják a sikert! Az 1100 W teljesítményű motornak és a 4,6 l űrtartalmú keverőtálnak köszönhetően akár 1,8 kg süteménytésztát keverhet, 10 tojásfehérjét verhet habbá vagy 800 g kelttésztát dagaszthat egyszerre. A robotgép további 6 opcionálisan választható tartozékának köszönhetően a sütemények világán túl is bátran kísérletezhet.

Cikkszám: QB516D38

Tefal Masterchef Gourmet konyhai robotgép ezüst kivitelben: Páratlan sütési eredmények, minden nap!

Asztali robotgéppel rendelkezni manapság már nem számít luxusnak. Az ezüst Masterchef Gourmet konyhai robotgép páratlan segítség lesz az Ön számára az édes és sós házi sütemények elkészítésében nap mint nap: kekszek, omlós tészták, kevert tészták, kenyértészták, pizzák...stb. Az egyedi, szabadalmaztatott Flex Whisk habverőből, öntött fém keverőlapátból és öntött fém dagasztókarból álló cukrász tartozék készletnek köszönhetően a Masterchef Gourmet a tészta- és krémkeverés, dagasztás és habverés mestere. Örvendeztesse meg családját és barátait bármikor ezzel a könnyen használható robotgéppel, illetve sokszínű tartozékkínálatával. Az otthon sütés még sosem volt ilyen egyszerű! 
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Egyedi szabadalmaztatott Flex Whisk technológia a tökéletesen levegős tojásfehérjehabért már egyetlen tojásból is.

  A Flex Whisk haberőfej különleges dizájnjának köszönhetően a drótok meghosszabbított harmadik rétegével könnyen leér az edény aljáig és szinte pillanatok alatt könnyű és levegős habbá ver fel minden összetevőt!

 • Bolygómozgás az optimális keverési eredményekért!

  A készülékfej és a felhelyezett tartozék bolygómozgásának köszönhetően a keverőtálban nem marad érintetlen rész. Ennek eredménye pedig egy sima és homogén keverék.

 • 4,6 l űrtartalmú nemesacél keverőtál fogantyúkkal

  A 4,6 l űrtartalmú keverőtál kapacitásának köszönhetően egyszerre akár 10 tojásfehérjét verhet fel, 40 cupcake tésztáját keverheti össze vagy 3 nagy pizzához dagaszthat tésztát. A nagy függőleges fogantyúnak köszönhetően kezelése egyszerűbb, mint valaha.

 • Gyors és nagy teljesítményű

  1100 W teljesítmény és 8 sebességfokozat pulzáló funkcióval a tökéletesen sima és egynemű keverékekhez.

 • Kiváló minőségű fém cukrásztartozékok

  A szabadalmaztatott technológiájú Flex Whisk habverőfej könnyű keverékek elkészítéséhez, a keverőlapát süteménytésztákhoz, az öntöttvas dagasztókar pedig a kelttésztákhoz ideális. A Masterchef Gourmet + termék cukrásztartozékai tökéletesen alkalmasak mindennapos használatra.

 • Hiányzik az ihlet? 24 receptet kínálunk!

  A Tefal weboldaláról letölthet egy szakácskönyvet 24 új recepttel a hétköznapi finomságoktól a legízletesebb desszertekig. 

 • Húsdaráló tartozékot tartalmaz

  Készítsen otthon friss húsgombócokat, tatárbifszteket vagy hamburgereket! A húsdaráló 2 rozsdamentes acél tárcsát tartalmaz a különböző feldolgozásokhoz (közepesen durva és durva darálás). Az optimális eredményt az önélező penge biztosítja.

 • Reszelő/szeletelő tartozékot tartalmaz

  /p> Élvezze a frissen szeletelt és reszelt zöldséget és gyümölcsöt! Ez a reszelő/szeletelő tartozék 4 levehető nemesacél reszelődobbal érkezik, amelyekből a nyersanyagok közvetlenül a tálba kerülnek, beleértve a Reibekuchen tartozékot is.

 • 1,5 l űrtartalmú turmixgép tartozékkal szállítjuk

  Készítsen smoothie-t friss gyümölcsből, palacsintatésztát, élvezze a forró és hideg levesek zamatosságát és készítsen számos más finomságot. A turmixgép edénye szintmérővel rendelkezik a könnyű adagolásért, és töltőnyílással, melyen keresztül a hozzávalókat adagolhatja turmixolás közben.

 • Bővítse lehetőségei körét

  Kompatibilis 7 opcionális tartozékkal (műanyag vagy nemesacél turmixgép, miniaprító, húsdaráló, reszelő/szeletelő, tésztakészítő tartozék, gyümölcscentrifuga), melyekkel eleget tesz az egész család igényeinek és megörvendezteti az ízlelőbimbóikat.

 • Vacsorázzunk együtt

  Magyarországon egyre kevesebb család ül össze, hogy együtt vacsorázzanak. Ez a fontos társadalmi rítus sajnos kezdi elveszíteni a népszerűségét. Ennek oka legtöbb esetben az idő- és gyorsfőzéshez való tudás hiányában keresendő. A közös vacsorát vagy elnapoljuk, vagy egyből kihagyjuk.

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 1100  W
Edény teljes űrtartalma 4  L
Sebességfokozatok 8  
Habverő fej Rugalmas habverő  
Receptek száma 24 RECIPES ONLINE  
Receptkönyv    
Pulzáló funkció    
Bolygómozgás    
Kenyértészta 0.8  kg
Süteménytészta 1.8  kg
Keverőtál anyaga Szálcsiszolt nemesacél  
Turmixgép Igen  
Turmixgép teljes űrtartalma 1.5  L
Turmixgép keverőtáljának anyaga Műanyag  
Aprító/szeletelő    
Aprító szeletelő funkció 4 cones  
Keverőlapát Fém  
Dagasztókar Fém  
Húsdaráló    
Extra tál Nem  
Vásárolható kiegészítők    
Vezetéktárolás    
Színek SILVER  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék első használata előtt mossa el a kiegészítők összes részegységét meleg, mosogatószeres vízben (lásd a tisztítással kapcsolatos részt a használati útmutatóban). Öblítse el és hagyja megszáradni. A motoregységet rakja vízszintes, tiszta és száraz felületre. Csatlakoztassa a készüléket a fali aljzathoz.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A konyhagépek a konyhai robotgépektől eltérő módon működnek, mivel a keveréshez használt eszközöket egy kar segítségével engedik az élelmiszerbe, miközben a konyhai robotgépek esetén a keverőeszközök a hozzávalók alatt működnek. A konyhagépek elsődleges feladata a tészta dagasztása és a sütemények hozzávalóinak keverése. A konyhai robotgéppel elvégezhetők ezek a feladatok, azonban a konyhagépekkel ez sokkal hatékonyabban történik. Ha süteményeket szeretne készíteni, akkor mérlegelje, hogy milyen gyakran fog ilyen műveleteket végrehajtani. Ha erre gyakran fog sor kerülni, akkor konyhagépet javasolt választani. Érdemes figyelembe venni azt is, hogy a konyhai robotgép lényegesebben kevesebb helyet foglal, mint a konyhagép.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.