TEFAL MASTERCHEF GOURMET QB505

MASTERCHEF GOURMET QB505 Kitűnő segítség az erőfeszítés nélküli mindennapi sütéshez. Továbbá kever, reszel, húst darál és gyümölcsöt facsar.
;nye!

A sütés különleges élménye!

A Masterchef Gourmet mindig megkönnyíti a sütést: sütiket, csokoládés habot, kalácsokat és igényes búza–rozs kenyeret készíthet. 900W teljesítményű motor, bolygómozgású fém dagasztókar és habverő. A Masterchef Gourmet készülékkel igazi finomságokat készíthet!

A szabadalmaztatott. Flex Whish habverővel egy tojásfehérjéből is verhet habot. Habot ver, dagaszt, kever. A rozsdamentes 4,6l nagy edényben, 3 ellenálló fém eszközzel a tészták elkészítéséhez, készíthet akár 1,8 kg kalácstésztát. Erős motor, teljesen fém tál, ellenálló, szilárd dagasztókar könnyen megbírkózik 0,8kg nehéz kenyér- vagy pizzatésztával is.
Széleskörű konyhai kihasználást nyújt a mixer, a szeletelő, a különböző durvaságú húsdaráló, gyümölcsfacsaró – amelyek a csomagolás részei, és további kiegészítők (pasta doboz, stb.)

 

Outstanding daily cake making!

Nélkülözhetetlen eszközök
 • Már egy tojásfehérjéből kemény habot ver. Mindig megbízható.

  A szabadalmaztatott Flex Whisk habverő három irányba veri a habot. A keverőtál alját is eléri, ezért perceken belül minden összetevőt kikever. Az eredmény légies és könnyű hab.

 • Készítsen gyümölcs turmixot, keverjen palacsintatésztát, készítsen krémlevest és még sok mást…

  1,5 l-es keverőedény mérőskálával és a fedélen található adagoló kupakkal az összetevők kimérésére a mixelés ideje alatt kielégíti minden igényét!

 • Ízlelje meg a gyümölcsöket szeletelve vagy aprítva

  A szeletelő és aprító 4 cserélhető rozsdamentes betétet tartalmaz a finom és a durva reszeléshez, szeleteléshez és aprításhoz.

 • Készítsen friss hamburgert vagy házi tatárbifszteket

  A húsdaráló 2 rozsdamentes acél darálólapot tartalmaz két vastagságban ( közepes és durva). Az önélező kés garantálja a hibátlan darálást és az optimális eredményt.

 • Élvezze az évet tele vitaminnal. Készítsen alma, narancs, sárgarépa vagy paradicsom levet. Tökéletes a mindennapi vitaminbevitelhez.

  A rozsdamentes szűrő kifacsarja a levet a gyümölcsből és a zöldségből egyaránt. Mosogatógépben tisztítható.

 • Minőségi munkaeszközök

  Dagasztás, keverés, habverés csak erős fém eszközökkel: szilárd keverőkar a nehezebb tésztákhoz, erőteljes keverő a piskótatésztákhoz és a szabadalmaztatott Flex Whisk habverő a tökéletes habveréshez akár egy tojásfehérjéből is.

 • 4,6 l nagy rozsdamentes edény

  A rozsdamentes edénynek óriási a kapacitása 4,6l. Kikever 10 tojásfehérjét, bedagasztja a tésztát 40 mini tortára (cupcakes) és 3 nagy pizzára.

 • Mindig könnyű, légies hab!

  A szabadalmaztatott Flex Whisk nagyon gyorsan egy tojásfehérjéből is tud habot verni.

 • Bolygómozgás a tökéletes dagasztáshoz és habveréshez

  Az ellentétes bolygómozgás a dagasztást és habverést szolgálja. Így gyors , sima és egyenletesen kidolgozott az eredmény.

 • Inspirációt keres? Kóstolja meg a 25 mellékelt receptet.

  A szakácskönyvben 25 igényes receptet talál finom desszertekre.

Funkciók
Pulzáló funkció    
Bolygómozgás    
Keverőtál anyaga Szálcsiszolt nemesacél  
Turmixgép Igen  
Turmixgép keverőtáljának anyaga Műanyag  
Aprító/szeletelő    
Keverőlapát Igen  
Dagasztókar Igen  
Habverő fej Rugalmas habverő  
Húsdaráló    
Gyümölcscentrifuga    
Extra tál Nem  
Vásárolható kiegészítők    
Vezetéktárolás    
Receptkönyv    
Garancia 1 ÉV  

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A konyhagépek a konyhai robotgépektől eltérő módon működnek, mivel a keveréshez használt eszközöket egy kar segítségével engedik az élelmiszerbe, miközben a konyhai robotgépek esetén a keverőeszközök a hozzávalók alatt működnek. A konyhagépek elsődleges feladata a tészta dagasztása és a sütemények hozzávalóinak keverése. A konyhai robotgéppel elvégezhetők ezek a feladatok, azonban a konyhagépekkel ez sokkal hatékonyabban történik. Ha süteményeket szeretne készíteni, akkor mérlegelje, hogy milyen gyakran fog ilyen műveleteket végrehajtani. Ha erre gyakran fog sor kerülni, akkor konyhagépet javasolt választani. Érdemes figyelembe venni azt is, hogy a konyhai robotgép lényegesebben kevesebb helyet foglal, mint a konyhagép.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.