TEFAL MASTERCHEF GOURMET PLUS QB612D38

MASTERCHEF GOURMET PLUS QB612D38 Kiváló segéd a mindennapi sütés megkönnyítéséhez!

Masterchef Gourmet+ konyharobot: Adjon korlátlan szabadságot a leleményességének! A Masterchef Gourmet+ konyharobot tökéletes segéd sütés közben. Az 1100 W teljesítményű motor és a 4,6 l űrtartalmú tál megbirkózik akár 1,8 kg tésztával – és az Ön sütési ötleteivel. Az egyedi Flex Whisk habverő fejnek köszönhetően tökéletesen levegős tojásfehérje habot kap már egyetlen tojásból is. Az öntött fém habverő fej és spirál segítségével készíthet édes tésztát, illetve kenyér- vagy pizzatésztát. Mindez tállal és nyomógombokkal gyönyörű formatervvel átdolgozott alapzaton! Készítsen finom otthoni ételeket a tartozékok segítségével: rozsdamentes acél mixer, szeletelő/reszelő és húsdaráló.  

Cikkszám: QB612D38

Masterchef Gourmet+ konyharobot: adjon korlátlan szabadságot a leleményességének!

A nap nem érhet véget hazai kalács nélkül! A Masterchef Gourmet+ konyharobottal és rengeteg funkciójával végre szabadon engedheti a leleményességét. Élvezze ki a csokihabot, süteményeket, habcsókokat, gyümölcstortákat, hazai pizzákat és sok más finomságot. A Masterchef Gourmet+ konyharobotot speciálisan olyan felhasználóknak tervezték, mint Ön, akik imádják a sütést és szeretnek kimagaslót alkotni benne. Az 1100 W-os nagy teljesítményű motornak és három minőségi cukrász toldóelemnek köszönhetően a Masterchef Gourmet+ segít kibontakoztatni az Ön kulináris tudását. Habverés, dagasztás, keverés: Ön kreatív, ő erős. Az elegáns és tökéletesen átdolgozott fém fallal és fényes, 4,6 l űrtartalmú tállal a Masterchef Gourmet+ teljesíti minden kívánságát. Kezdje el a kísérletezést még ma és alkosson új, tökéletes recepteket!
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Tökéletes keménységű és levegős tojásfehérje hab, akár egyetlen tojás felverésével!

  A speciálisan tervezett FLEX habverő fej könnyen leér az edény aljáig, aminek köszönhetően azonnal tökéletesen könnyű és levegős eredményt varázsol Önnek.

 • Dupla bolygó mixelő mozdulat a tökéletes eredményekért!

  A bolygó mixelő mozdulatnak köszönhetően, amikor a konyharobot feje és a keverőfejek ellenkező irányba forognak, a Masterchef Gourmet+ gyors és tökéletesen sima eredményeket biztosít.

 • Könnyű és levegős tojásfehérje bármikor!

  Egyedi szabadalmaztatott Flex Whisk technológia a tökéletesen levegős tojásfehérje habért már egyetlen tojásból is.

 • Kiváló minőségű fém cukrász toldóelemek

  Dagasztás, keverés és habverés cukrász toldóelemekkel: ellenálló fém dagasztó fej, keverő lapát és Flex Whisk habverő lapát a mindennapi használathoz.

 • Prémium elegáns felület csiszolt öntvényből

  Az átdolgozott öntvény alapzat megbirkózik a masszív kenyértészta dagasztásával is! Vonzó kivitelű tál ezüst színben tükörfelülettel.

 • 4,6 l űrtartalmú tál nagy függőleges fogantyúval

  A 4,6 l űrtartalmú tálnak köszönhetően akár 10 tojásfehérjét verhet fel, akár 40 cupcake-et süthet meg és 3 nagy pizzához készíthet tésztát. A függőleges fogantyúnak köszönhetően kezelése egyszerűbb mint bármikor korábban.

 • Hiányzik az ihlet? 25 receptet kínálunk!

  Mellékelt szakácskönyv 25 új recepttel a sós finomságoktól a bonyolult desszertekig.

 • Készítsen koktélokat, smoothie-kat és leveseket otthon

  Ez az elegáns, 1,5 l űrtartalmú rozsdamentes acél edény ellenáll a forró és hideg összetevők okozta hősokknak és ideális koktélokra, jégdarálásra, smoothie-kra, levesekre stb. Az egyszerű mosás érdekében a pengék kivehetők.

 • Élvezze ki a frissen szeletelt és reszelt zöldséget és gyümölcsöt

  A szeletelő/reszelő 4 kivehető rozsdamentes acél kúpot tartalmaz a finom és durva reszeléshez, valamint a gyümölcsök, zöldségek és krumpli szeleteléséhez. A feldolgozott alapanyagok egyenesen a tálba esnek, ami megkönnyíti a takarítást.

 • Készítsen otthon friss húsgombócokat, tatárbifszteket vagy hamburgereket!

  A húsdaráló 2 rozsdamentes acél rácsot tartalmaz a különböző feldolgozásokhoz (közepesen durva és durva őrölés). Az önélező kés optimális eredményeket biztosít.

Kiegészítõk
Funkciók
Teljesítmény 1100  
Edény teljes űrtartalma 4,6  L
Sebességfokozatok 8  
Habverő fej Rugalmas habverő  
Fröccsöntött fém    
Pulzáló funkció    
Funkciók száma 6  
Funkciók típusa Whisk, Beat, Knead, Blend, Slice/Shred, Mince  
Bolygómozgás    
Kompakt    
Kenyértészta 0,8  kg
Süteménytészta 1,8  kg
Keverőtál anyaga Polírozott nemesacél  
Turmixgép Igen  
Turmixgép teljes űrtartalma 1,5  L
Turmixgép keverőtáljának anyaga Szálcsiszolt nemesacél  
Aprító/szeletelő    
Aprító szeletelő funkció Slice, Thin shred, Thick shred,  
Keverőlapát Fém  
Dagasztókar Fém  
Húsdaráló    
Extra tál Nem  
Vásárolható kiegészítők    
Vezetéktárolás    
Színek METAL BRUSHED  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A készülék első használata előtt mossa el a kiegészítők összes részegységét meleg, mosogatószeres vízben (lásd a tisztítással kapcsolatos részt a használati útmutatóban). Öblítse el és hagyja megszáradni. A motoregységet rakja vízszintes, tiszta és száraz felületre. Csatlakoztassa a készüléket a fali aljzathoz.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A konyhagépek a konyhai robotgépektől eltérő módon működnek, mivel a keveréshez használt eszközöket egy kar segítségével engedik az élelmiszerbe, miközben a konyhai robotgépek esetén a keverőeszközök a hozzávalók alatt működnek. A konyhagépek elsődleges feladata a tészta dagasztása és a sütemények hozzávalóinak keverése. A konyhai robotgéppel elvégezhetők ezek a feladatok, azonban a konyhagépekkel ez sokkal hatékonyabban történik. Ha süteményeket szeretne készíteni, akkor mérlegelje, hogy milyen gyakran fog ilyen műveleteket végrehajtani. Ha erre gyakran fog sor kerülni, akkor konyhagépet javasolt választani. Érdemes figyelembe venni azt is, hogy a konyhai robotgép lényegesebben kevesebb helyet foglal, mint a konyhagép.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
Amennyiben úgy gondolja, hogy egy alkatrész hiányzik, kérjük, hívja az Ügyfélszolgálatot és mi segítünk megtalálni a megfelelő megoldást.