TEFAL DRINK2GO K3194212 fekete 0,6 l

DRINK2GO K3194212 fekete 0,6 l Folyadékbevitel az egész családnak - és stílusosan!

Biztosítsa stílusosan a folyadékbevitelt az egész család számára a többször használatos Tefal Drink2Go ivópalackkal. A 100%-ban vízálló, mosogatógépbe is tehető szerkezetének és a csavarozható kupak kétirányú nyitásának köszönhetően környezetkímélő és 100%-ban biztonságos, ami nyugalmat biztosít Önnek és szeretteinek is. Robusztus, mégis könnyű szerkezet könnyű rozsdamentes acélból vidám képekkel.

Cikkszám: K3194212

Tefal Drink2Go: Modern ivópalack a folyadékbevitel biztosításához

A folyadékbevitel még sosem volt ilyen stílusos. A Tefal Drink2Go ivópalacknak köszönhetően az egész család stílusosan élvezheti a kedvenc italát. A 100%-ig vízálló szerkezete még szénsavas italokkal is működik, és 100%-ig mosogatógépben mosható a díszelemek sérülése nélkül. Ez a környezetbarát és többször használatos ivópalack BPA mentes, így 100%-ig biztonságos Ön és szeretett családja számára is. Az intuitív, puha felületű csavaros kupak kétirányú nyitást kínál egy kicsi nyílással a kényelmes iváshoz, vagy nagy nyílással az egyszerű töltéshez és tisztításhoz. Nem utolsó sorban fontos szerepet játszik az ultra könnyű rozsdamentes acél formaterv, mely ideális mindennapi használatra. Vidám képekkel.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • 100%-OSAN TÖMÍTŐ

  Élvezze ki az abszolút kényelmet a tökéletesen tömítő szerkezetnek köszönhetően, mely a kedvenc - akár szénsavas - itala minden cseppjét a helyén tartja!

 • 100%-IG MOSOGATÓGÉPBEN MOSHATÓ

  Egyszerűen tisztítható és mosogatógépben mosható anélkül, hogy a képek tönkremenjenek.

 • 100%-OSAN BIZTONSÁGOS

  Nem tartalmaz BPA-t.

 • CSAVAROZHATÓ KUPAK

  Intuitív csavaros kupak kétirányú nyitással: kicsi nyílás a kényelmes iváshoz, vagy széles nyílás az egyszerű töltéshez és tisztításhoz. Praktikus puha felülettel.

 • KÖNNYŰ ACÉL SZERKEZET

  Egyrétegű rozsdamentes acél fal belső felületkezelés nélkül.

 • ROBUSZTUS, MÉGIS KÖNNYŰ

  Nagyon robusztus, mégis könnyű és egyszerűen hordozható.

Funkciók
Eszköz felületkezelése OPAQUE - HIGH GLOSS  
Méret 0,6 L  
Eszköz díszítése PRINTED  
Talp STANDARD  
Fedél típusa SCREW LID-STANDARD  
Használati utasítás & Kézikönyv