TEFAL KIDS K3169214 türkiz

KIDS K3169214 türkiz Vigye magával az italokat és a ételeket teljes bizalommal és könnyedséggel

Fedezze fel a tökéletes megoldást italok és rágcsálnivalók részére útközben, mivel a 100% -os szivárgásmentes TRITAN Kids ivópalack és a kényelmes VARIABOLO Kids műanyag edényt tartalmazza. Különböző színes mintákban kapható, ennek a készletnek minden része mosogatógépben mosható, és a gyerekek számára tökéletes snack élményt nyújtanak.

A tökéletes vizes palack és ételtartó gyerekeknek

Az aktív gyermekeknek és azok elfoglalt szüleinek tervezett gyermek ivópalack és a műanyag ételtartó készletet, amely tökéletes kényelmet és rugalmasságot nyújt az ételek és rágcsálnivalók számára útközben. A TRITANból gyerekeknek készült vizes palack 100% -os szivárgásmentes, tartós és könnyű, gyerekbarát kialakítással és kényelmes vízszint-ablakkal rendelkezik, amely a szülőknek megmutatja a palack tartalmát. A VARIABOLO élelmiszertartó dobozkészlet állítható válaszfallal áll rendelkezésre, amely két részre osztja a tartót, vagy el is távolítható, tökéletesen illenek egymásba könnyű tárolást biztosítva. A teljes készlet mosogatógépben is biztonságos tisztítható és többféle élénk színben és feltűnő motívumokkal kapható. A maximális kényelem érdekében tervezett kombinált készlet tökéletes megoldás a gyerekek snackjeihez és a folyadékpótláshoz az úton.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • SZIVÁRGÁSMENTES ŰVEG ÉS KÉNYELMES TARTÁLY

  A 100% -os szivárgásmentes palack megakadályozza a véletlen szivárgást hátizsákokban vagy ebédlő dobozokban, a tökéletes méretű edénytartóval és minden rész biztonságosan mosogatható mosogatógépben.

 • GYERMEK SZÍNEK ÉS MOTÍVUMOK

  Számos vidám színben kapható fiatalos grafikával a gyermekek folyadékbevitelének biztosítása érdekében életkortól függetlenül.

 • MOSOGATÓGÉPEN MOSHATÓ AZ EGYSZERŰ TISZTÍTÁS ÉRDEKÉBEN

  A levehető fedél a maximális kényelem érdekében lehetővé teszi az alaposabb tisztítást a mosogatógépben mosható alkotóelemekkel.

 • KÉNYELMES TARTALOM-ELLENŐRZÉS

  Az abszolút kényelem biztosítása érdekében a betekintő nyíláson keresztül megfigyelheti, mennyi folyadék maradt a palackban.

 • MOZGATHATÓ BELSŐ REKESZEK A NAGYOBB VARIABILITÁSÉRT

  A mozgatható és kivehető rekeszek rugalmasan alkalmazkodnak a tárolni kívánt finomságokhoz, így a doboz alkalmas minden gyermek számára.

 • EGYSZERŰ TÁROLÁS AZ ÜGYES FORMATERVNEK KÖSZÖNHETŐEN

  Az egyes alkotóelemek illenek egymásba, így a maximális kényelem érdekében minden doboz helytakarékosan egymásba rakásolható.

Funkciók
Mosogatógépben mosható    
Vízzáró Igen  
Hideg visszatartás NEM RELEVÁNS  
Hővisszatartás NEM RELEVÁNS  

Használati utasítás & Kézikönyv