TEFAL PLUS VT256

PLUS VT256 Tartsa élelmiszereit tovább frissen

Biztosítsa néhány lépésben az élelmiszerek frissességét a Vacupack Plus vákuum csomagolóval. Az automatikus Vacuum & Seal folyamat egyszerű, és lehetővé teszi a vákuum csomagoló tasak méretének tökéletes kiválasztását: húzza ki a csomagoló fóliát a kért méretre, vágja le a beépített késsel, majd laminálja le az egyik oldalát a Vacupack Plus vákuum csomagoló segítségével. A tasakot töltse meg, és helyezze a tasak nyitott oldalát a Vacupack Plus vákuum csomagolóba. Zárja le a fedelet és nyomja meg a „Vacuum & Seal“ gombot. Nyissa fel a fedelet és vegye ki a vákuum csomagolt élelmiszereket. És útra is kelhet! A „Moist or Dry“ funkció automatikusan beállítja a vákuumozási sebességet a kiválasztott élelmiszer típusnak megfelelően. A „Seal“ és „Pulse Vacuum“ funkciók biztosítják a teljes szabályozást a vákuum és a laminálás manuális beállításához. Az összes funkciót ráadásul tökéletes rozsdamentes kivitel egészíti ki a modern konyhába, valamint a helytakarékos formaterv tápkábel tároló hellyel a hátsó részében. A vákuum csomagoló tartozéka két különböző méretű tekercs fólia is (22 cm x 3 m és 28 cm x 3 m).

Tartsa élelmiszereit tovább frissen a Vacupack Plus vákuum csomagolóval

A Vacupack Plus vákuum csomagolóval a személyre szabott tasakoknak köszönhetően az élelmiszerei hosszabb ideig maradnak frissek. Ez csak négy egyszerű lépésből áll: húzza ki a csomagoló fóliát a kért méretre, vágja le a beépített késsel, majd laminálja le az egyik oldalát a Vacupack Plus vákuum csomagoló segítségével. A tasakot töltse meg, és helyezze a tasak nyitott oldalát a vákuum csomagolóba. Zárja le a fedelet és nyomja meg a „Vacuum & Seal“ gombot. Nyissa fel a fedelet és vegye ki a vákuum csomagolt élelmiszereket. És útra is kelhet! ! A két különböző méretben készült csomagoló fólia tekercsnek köszönhetően azonnal el is kezdhet. A „Moist or Dry“ funkció automatikusan beállítja a vákuumozási sebességet a kiválasztott élelmiszer típusnak megfelelően. A „Seal“ és „Pulse Vacuum“ funkciók biztosítják a teljes szabályozást a vákuum és a laminálás manuális beállításához. Az összes nagyszerű funkciót ráadásul tökéletes rozsdamentes kivitel egészíti ki a modern konyhába, valamint a helytakarékos formaterv tápkábel tároló hellyel a hátsó részében.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Automatikus „Vacuum & Seal“ funkció

  Négy egyszerű lépés a Vacupack Plus rendszer használatára: húzza ki a csomagoló fóliát a kért méretre, vágja le a beépített késsel, majd laminálja le az egyik oldalát a Vacupack Plus vákuum csomagoló segítségével. A tasakot töltse meg, és helyezze a tasak nyitott oldalát a Vacupack Plus vákuum csomagolóba. Zárja le a fedelet és nyomja meg a „Vacuum & Seal“ gombot. Nyissa fel a fedelet és vegye ki a vákuum csomagolt élelmiszereket. És útra is kelhet!  

 • Könnyű használat

  A csomagoló fólia tekercs és a beépített kés segítségével könnyedén igényeihez igazíthatja a tasakméretet.

 • 2 tekercs fóliával  

  Kezdje el azonnal a két különböző méretű fólia tekercsnek köszönhetően: 1 db 22 cm x 3 m méretben és 1 db 28 cm x 3 m méretben.

 • Egyszerű tárolás  

  Tápkábel tároló rekesz a hátoldalon és függőleges elhelyezési lehetőség a konyhaszekrényen a helytakarékosság érdekében.

 • „Moist or Dry“ funkció

  Automatikusan az élelmiszer típusához igazítja a levegőelszívás sebességét.

 •  „Seal“ és „Pulse Vacuum“ funkciók

  Kézi levegőelszívás és laminálás szükség szerint.

 • Modern kinézet

  A rozsdamentes acél kivitel kiválóan illik az Ön modern konyhájába.

Funkciók
Automata Vákuumozó és lezáró funkció    
Csak lezáró funkció    
Nedves vagy száraz funkció    
Pulzáló vákuum funkció    
Stop funkció    
Tekercstároló    
Kés/vágó    
Panelvezérlés Érzékelő  
Palack funkció Opcionális  

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.