TEFAL EASY FRY XXL EY701D15

EASY FRY XXL EY701D15 XXL megoldás a ropogós sült ételek készítésére, minden nap

Az XXL méretű olaj nélküli fritőz megoldást jelent a ropogósra sült ételek elkészítésére, akár minden nap. Élvezze a kevés olajjal, illetve teljesen olaj nélküli receptek* szerint készült ropogós és finom sült ételeket. A fritőz XXL kapacitása lehetővé teszi akár 8 adag (5,6 l) finom étel elkészítését, amely ideális egy egész család vagy a barátok részére. Az Easy Fry XXL fritőzben nem csupán süthet, hanem gyorsan elkészítheti a grillezett, vagy kedvenc receptjei szerint készített sült ételeit is!

Cikkszám: EY701D15

Új, olaj nélküli fritőz a ropogós és finom ételek csaknem olaj nélküli elkészítéséhez*

Egyszerűen használható olaj nélküli fritőz, egészségesebb megoldás a rendkívül ropogós sült ételei elkészítésére, minden nap. Grillezzen, vagy süssön és készítse el kedvenc zsír nélküli receptjeit. Az Air Pulse technológia a forró levegő áramlását használja ki a sütésnél, aminek köszönhetően az ételek felülete ellenállhatatlanul ropogóssá válik. Élvezze a nagy változatosságot, a 8 előre beállított üzemmóddal: hasábburgonya, kotlett, garnélarák, torta, pizza, halak, grillezett ételek, sültek. A készülék exkluzív kosár rendszere XXl kapacitást biztosít az egész család számára, és nagyméretű digitális érintőkijelzővel van felszerelve.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • XXL kapacitás:    

  5,6 literes kapacitás, akár 8 adag étel

 • 4 ételkészítési mód

  zsírban sütés, pirítás, grillezés, sütés.

 • Egészséges sütés

  A sütésnél, grillezésnél nincs szükség olajra, vagy csak minimális mennyiségben.  A ropogós csirkefalatoktól kezdve a muffinokon és a hasábburgonyán át egészen a finom garnélarákig - válassza ki a kedvenc ételét és kényeztesse el az ízlelőbimbóit! Jutalmazza meg magát!  

 • Pontos hőmérséklet szabályozás

  A hőmérséklet rendkívül pontos szabályozása 80 °C és 200 °C között a mindig tökéletes eredmény érdekében.

 • Kényelmes

  60 perces időzítő automatikus kikapcsolással és hangjelzéssel

 • Szabadalmaztatott kosár rendszer

  A szabadalmaztatott kosár rendszernek köszönhetően a rács eltávolítható: Ez alulról segít felfogni az olajat, aminek köszönhetően az ételek egészségesebbek lesznek. Könnyen tisztítható kosár

 • 8 előre beállított üzemmód

  Hasábburgonya, steak, garnélarák, torta, pizza, halak, grillezett ételek, sültek

 • Könnyű használat

  Intuitív, digitális kijelző.

 • Javítható termék – 10 év

  Egyszerű szervizelésű szerkezet, gyors és költséghatékony alkatrész szállítás tíz éven keresztül, 6500 szervizközpont világszerte

Kiegészítõk
Funkciók
Hidegfalú kivitel    
Kapacitás 1.5  kg
LCD-kijelző    
Időzítő    
Be/Ki kapcsoló    
Automatikus kikapcsolás    
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Tisztítsa meg a készüléket egy nedves, nem érdes felületű szivaccsal és tisztítószerrel. Ne használjon erős tisztítószereket, súrolószivacsot vagy csiszolólapot. Ne használjon speciális fémtisztítószereket. Soha ne merítse vagy működtesse a készüléket víz alatt.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.