TEFAL Nutribread

Nutribread Öröm és egészséges élet egyetlen készülékkel!

Próbálja ki az ízletes gluténmentes és egészséges kenyeret:

  • 3 gluténmentes program és 3 egészséges program.
  • Külön szakácskönyv kifejezetten gluténmentes és egészséges receptekkel.

Cikkszám: PF311E38

Öröm és egészséges élet egyetlen készülékkel!

Ha ízletes, egészséges, friss kenyeret szeretne készíteni otthon, a Nutribread a megoldás. A 15 program között 3 gluténmentes és 3 egészséges program található, amelyekkel ízletes kenyerek és sütemények széles választéka készíthető. Fedezze fel mindegyiket a készülékhez készült szakácskönyvvel!

A Nutribread egyformán jó választás, ha kevés vagy sok kenyeret fogyaszt, ha egyszemélyes háztartásban vagy nagy családban él: három kenyérméret közül választhat, amelyek közül az 1 kg-os a legnagyobb. A kiváló funkcióválasztékot egíy minőségi, modern, fém burkolatú kenyérsütő kínálja. Ha a Nutribread kenyérsütőt használja, nem kell választania az íz és az egészség között!

A 15 program között megtalálható a gluténmentes ízesített kenyér, a gluténmentes édes kenyér, a gluténmentes sütemény, a gyors teljes kiőrlésű kenyér, a teljes kiőrlésű kenyér, a só nélküli kenyér, a szupergyors kenyér, a gyors édes kenyér, a francia kenyér, az édes kenyér, a csak főzés, a sütemény- és kenyértészta, a sütemény, a lekvár, a tészta.
Nélkülözhetetlen eszközök
  • A 3 gluténmentes programnak köszönhetően ízletes gluténmentes kenyérfélék – sós kenyér, édes kenyér és sütemények – készíthetők

  • Spestrite si potešenie vďaka špeciálnej knihe receptov

  • A kenyér ízlés szerint 3 féle méretben és átsütöttséggel készülhet

  • Časová flexibilita vďaka funkcii udržania v teple a odloženému štartu

Funkciók – összevetés
Dagasztólapátok száma 1  
1  
1  
Baguette/Baguettine tálcák tartóval kefe és penge NEM  
NEM  
Igen, baguettine sütőlapok  
Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.