TEFAL SUPERGRILL XL TIMER GC461B34

SUPERGRILL XL TIMER GC461B34 Tökéletes grillezés ellenőrzés alatt!

A Tefal SuperGrill XL elektromos kontaktgrill professzionális minőségű otthoni grillezést nyújt!

A SuperGrill timer XL egy többcélú grill 4 pozíciós termosztáttal. A digitális időzítőn saját ízvilágának és szokásainak megfelelően választhatja ki a grillezés időtartamát. Jutalmazza meg magát nyugodtan töltött idővel a családja vagy barátai társaságában egy finom grillétel mellett! Készítsen bármilyen hozzávalót, bármilyen alkalomra: grillezhet a konyhában vagy kint az asztalon. A resztelési módnak köszönhetően a hús összehúzódik és szaftos marad, így élvezhet minden egyes falatot.

Professzionális grillezési minőség a nagy SuperGrill XL házi grillen!

A Tefal SuperGrill Timer XL kontaktgrill eleget tesz minden szükségletének, akár a családját vagy barátait szeretné elkápráztatni tökéletesen átsütött hússal, akár más hozzávalókat szeretne elkészíteni bármilyen alkalomból. Használhatja a konyhában mint belső grillt, vagy kint az asztalon. Kényeztesse el magát professzionális szinten elkészített grillhússal a Szuper resztelési funkciónak és a tartós öntvény lemezeknek köszönhetően. A digitális időzítő és az állítható termosztát 4 pozícióval segítenek Önnek elsajátítani a főzés művészetét a grillezés terén. Az öntvény lemezek felerősítik a teljesítményt, aminek eredménye egy, tökéletes grillezést biztosító csúcsminőségű termék.
Nélkülözhetetlen eszközök
 • Termosztát 3 pozícióval és Max üzemmód

  Termosztát 3 pozícióval és MAX mód a tökéletes grillezési eredményekért. Érjen el tökéletes grillezési eredményt minden élelmiszernél, a marha steaket például tökéletesen meggrillezheti a resztelési (Max) módnak köszönhetően, amikor a hús összehúzódik és belül szaftos marad. Ezzel ellentétben a baromfihúsnak hosszabb időre és alacsonyabb hőmérsékletre van szüksége az ideális átsütéshez.

 • Digitális időzítő

  Digitális időzítő a készítés kézben tartásáért. Pakolja be a grillt, állítsa be az időzítőt a grillezés idejére, és vigye magával - bárhova. A beállított idő elteltével a hangjelzés figyelmezteti Önt és a grillezés teljes irányítás alatt marad. Így nem kell a grillnél állnia, addig csinálhat mást vagy foglalkozhat a szeretteivel.

 • Nagy teljesítmény az alumínium öntvény lemezeknek köszönhetően

  Nagy teljesítmény a jól átsült, szaftos és omlós húsért, mintha étteremben enné. Az alumínium kiválóan vezeti a hőt, és ezzel a lemezek egyenletes hőmérsékletűek lesznek azok teljes felületén. Az alumínium öntvény a vastagságának köszönhetően tartósabb és hőállóbb.

 • Kontakt- vagy nyitott grill pozíció 

  A kontaktgrill pozíció lerövidíti a grillezés idejét mindkét oldalról egyszerre, a nyitott grill pozícióval pedig bővítheti a grillezési felületet

 • Max üzemmód nemcsak a tökéletes stekaekért

  A marha steaket tökéletesen meggrillezheti a resztelési (Max) módnak köszönhetően, amikor a hús összehúzódik és belül szaftos marad. Zöldségeknél ezt a programot magasabb víztartalmú zöldségfélék, például paradicsom grillezésére használható.

 • A tapadásmentes felületű, levehető lemezek és a szaftgyűjtő tálca mosogatógépben moshatók

  A legkönnyebb takarítás grillezés után. A levehető tapadásmentes felületű lemezeket és a szaftgyűjtő tálcát kiveheti és mosogatógépbe teheti. A tapadásmentes felület megkönnyíti a tisztítást és a grillezést olaj hozzáadása nélkül.

 • Ideális zsiradék és szaftelvezetés. Nagy űrtartalmú szaftgyűjtő tálca

  3° dőlésszög az optimális dőlés alatti grillezésért – lehetővé teszi a szaft elfolyását, így a húst grillezi és az nem fő a saját levében. Ha a szaft nem marad a lemezeken, nem ég meg, a grillezés pedig egészségesebb. A tökéletes grillezési eredményért egészségesebben, és a könnyebb takarításért.

Funkciók
Be/Ki kapcsoló    
Állítható termosztát 3 positions + MAX  
Nyél Hőálló műanyag  
Készülék Fém  
Tapadásmentes fedőlemezek    
Állandó láng    
Készenléti jelzőfény    
Levehető szafttálca    
Főzőprogramok 3 positions + MAX  
Barbecue pozíció    
Sütőlapok Die-cast  
Sütőfelület 800cm2  
Levehető sütőlapok    
Vezetéktárolás    
Állítható hőfokszabályzó    
A csomag részét képező további kiegészítők Timer and juice tray  
Mosogatógépben mosható - részletek Plates and drip tray  
Mosogatógépben mosható    
Színek Silver and black  

Használati utasítás & Kézikönyv
Gyakori kérdések
A grill tisztítása előtt várjon kb. 45 percet, hogy kihűlhessen a készülék. Azt ajánljuk, hogy használjon fa spatulát az odaégett ételmaradék eltávolításához a grillező lapokról vagy a grill oldaláról. A grill és a grill részeinek tisztításához használjon meleg vízzel megnedvesített ruhát. Ne merítse víz alá a grillt. Ne használjon súrolószereket, illetve benzint vagy alkoholt tartalmazó tisztítószereket, mert ezek kárt okozhatnak a készülékben.
Miután követte a felhasználói kézikönyvnek a berendezés elindítására vonatkozó utasításait, ellenőrizze, hogy megfelelően működik-e a fali csatlakozóaljzat azzal, hogy ahhoz egy másik készüléket csatlakoztat. Ha még mindig nem működik, ne próbálja meg szétszerelni vagy egyedül megjavítani. Ehelyett vigye be egy hivatalos szervizközpontba.
Ne használja a készüléket. A veszély elkerülésére cseréltesse ki egy hivatalos szervizközpontban.
A készülék értékes, újrahasznosítható vagy újra feldolgozható anyagokat tartalmaz. Vigye el helyi gyűjtőhelyre.
Kérjük látogasson el a weboldal „Tartozékok” menüpontjához, ahol könnyedén megtalálhatja, amire a termékéhez szüksége van.
További infomációk elérhetők a weboldalon a „Garancia” címszó alatt.