Zöldségkavalkád fekete olívabogyó-tapenade-del megkent pirítóssal

Zöldségkavalkád fekete olívabogyó-tapenade-del megkent pirítóssal

Köretek

  • 4

    Hány személyre

  • Olcsó

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 1 gyufaszál vastagságúra darabokra vágott cukkini
  • 1 gyufaszál vastagságúra darabokra vágott répa
  • 1 csíkokra vágott pirospaprika
  • 1 megpucolt és felszeletelt hagyma
  • 4 felszeletelt retek
  • 1 csomag finomra felaprított korianderlevél
  • 90 g fekete olívabogyóból készült tapenade
  • 4 szelet kenyér, pirítva
  • Só és bors

Elõkészítés

Rakja az összes zöldséget a párolótálcába, majd sózza és borsozza.

Párolja 15 percen át a főétellel és a desszerttel.

Amikor elkészült, keverje össze a zöldségeket az olívaolajjal, és adja hozzá a koriandert. Kenje meg a pirítósokat tapenade-del, és halmozza rájuk a zöldségeket.