Zöldség és sonka nyársak

Zöldség és sonka nyársak

Rágcsálnivalók

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 1 felszeletelt cukkini
  • 2 közepes méretű felszeletelt paradicsom
  • 2 szelet, 0,5 cm vastag sonka, 5 cm-es négyzetekre vágva
  • 100 g mozarella, 5 cm-es négyzetekre vágva
  • Néhány bazsalikomlevél
  • 2 Granny Smith alma, vékony csíkokra vágva
  • 1 citrom leve
  • Rövid kebabnyársak

Elõkészítés

Tűzze fel a rövid nyársakra a cukkinit, a paradicsomot, a sonkát és a mozarellát felváltva, néha egy-egy bazsalikomlevelet is közéjük téve. A nyársra tűzött első és utolsó hozzávaló a sonka legyen.

Párolja 15 percen át az előétellel és a főétellel.

Tálalja almasalátával, amelyet kevés citromlével forgatott össze.