Vegyes zöldség füstölt bacon cappuccinóval

Vegyes zöldség füstölt bacon cappuccinóval

Előételek

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Médium

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 12 szál répa
  • 12 szárzeller szál
  • 12 szál répa
  • 8 póréhagymalevél blansírozva (a zöld része)
  • 40 g darabolt füstölt bacon
  • 100 ml habtejszín
  • Só és bors

Elõkészítés

Készítsen kis csomagokat úgy, hogy a zöldségszálakat póréhagymalevélbe csomagolja. Ezzel párhuzamosan rakja szószos fazékba a füstölt bacont és a tejszínt, és hozza gyöngyöző forrásba, hogy összeérjenek az ízeik, miközben párolódnak a zöldségek. Szűrje át kis lyukú szitán. Ízlés szerint sózza és borsozza.

Párolja 15 percen át a zöldségeket a főétellel és a desszerttel. 10 perc párolás után nyissa ki az ételpárolót, és rakja bele a póréhagymaleveleket. Zárja be a gépet, nyomja meg a Vitamin + gombot, és folytassa a párolást 5 percen át.

A párolás befejezése után habosítsa fel a tejszínt tejhabosítóval, vagy verje habverővel addig, amíg habossá nem válik, és öntse a meleg zöldségekre.