Tekercsek sonkával és muszakával

Tekercsek sonkával és muszakával

Előételek

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 12 szelet padlizsán
  • 6 negyedekre vágott koktélparadicsom
  • 1 finomra aprított hagyma
  • 3 gerezd fokhagyma, megpucolva és összetörve
  • 1/2 csomag finomra felaprított korianderlevél
  • 50 ml olívaolaj
  • 4 szelet főtt sonka
  • Só és bors

Elõkészítés

Rakja az 1. pároló edénybe a padlizsánszeleteket, a hagymát, a fokhagymagerezdeket és a korianderleveleket.

Párolja 15 percen át az előétellel és a desszerttel.

Párolás után vegye ki a hozzávalókat az ételpárolóból, adjon hozzájuk kevés olívaolajat, majd törje össze őket villával. Ízlés szerint sózza és borsozza. Merje a padlizsános keveréket a sonkaszeletekre, és tekerje fel őket.