Távol-keleti stílusú ragu fehérbabbal és spárgával

Távol-keleti stílusú ragu fehérbabbal és spárgával

Rágcsálnivalók

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 400 g konzerv fehér vesebab (vagy más típusú fehér bab, vagy vörös vesebab)
  • 3 meghámozott és felvágott paradicsom
  • 10 g (2 teáskanál) őrölt kömény
  • 16 zöldspárga-hegy
  • 1 evőkanál szezámmagolaj
  • Só és bors
  • 1 csomag snidling felaprítva

Elõkészítés

Rakja a babot és a paradicsomot a párolótálcába, és szórja meg a köménnyel. Adja hozzá a spárgát, és locsolja meg szezámmagolajjal. Sózza és borsozza.

Párolja 15 percen át az előétellel és a desszerttel.

Keverjen össze mindent, és mélytányérban tálalja úgy, hogy a ragu alulra kerüljön, erre a spárga, a tetejére pedig a snidling.