Sajttorta bogyós gyümölcsökkel

Sajttorta bogyós gyümölcsökkel

Desszertek

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 4 összetört vajas keksz
  • 140 g friss vegyes bogyós gyümölcs (feketeribizli, szeder, málna)
  • 2 tojás
  • 30 g finom kristálycukor
  • 200 ml alacsony zsírtartalmú Philadelphia típusú natúr krémsajt
  • 120 g sovány túró

Elõkészítés

Ossza el a kekszet a csészékben, és rendezze el őket az aljukon. Adja hozzá a vegyes bogyós gyümölcsöket.

Verje fel kemény, világos habbá a tojást a cukorral, és adja hozzá a krémsajtot és a fromage fraist.

Ossza el a masszát a csészék között, és rakja rájuk a fedőket. Ügyeljen arra, hogy ne töltse meg túlságosan a csészéket, hogy a massza ne fusson ki párolás közben. Rakja a 3. kosárba a csészéket. Párolja 20 percig. Ezt a desszertet szobahőmérsékleten tálalja.