Sajttal töltött káposzta

Sajttal töltött káposzta

Főételek

  • 4

    Hány személyre

  • Drága

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 300 g darált csirkehús
  • 4 szelet fehérkenyér, 1/2 pohár tejbe áztatva
  • 1 csomag apróra vágott zsálya
  • 150 g reszelt vagy felaprított raclette sajt
  • 1 felaprított hagyma
  • 2 meghámozott és felvágott paradicsom
  • 1 kelkáposzta, megmosva, levelekre szedve
  • Só és bors

Elõkészítés

Keverje össze a darált csirkehúst a beáztatott fehérkenyérrel, a zsályával, a raclette sajttal, a sonkahagymával és a paradicsommal. Formázzon belőlük 12 gombócot.

Pároljon 8 percig legalább 12 káposztalevelet. Nyissa ki az ételpárolót, és vegye ki a leveleket. Töltse meg őket a húsgombócokkal. Nyomja meg a Vitamin + gombot, és folytassa a párolást 7 percen át.

A párolás befejezése után gyorsan tálalja a töltött káposztát.