Sütőtökravioli

Sütőtökravioli

Előételek

  • 4

    Hány személyre

  • Olcsó

    Költség

  • Médium

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 400 g sütőtök meghámozva, csíkokra vágva és 16 darab 5 négyzetcentiméteres négyzetre vágva; a maradékot vágja apró kockákra
  • 200 ml narancslé
  • 1 csomag apróra vágott petrezselyem
  • 1 evőkanál mogyoróolaj
  • Só, bors és szerecsendió

Elõkészítés

Párolja 15 percen át az apróra felkockázott sütőtököt a pároló edényben a főétellel és a desszerttel.

10 perc párolás után nyissa ki az ételpárolót, és rakja bele a nagy négyzeteket. Zárja be a gépet, nyomja meg a Vitamin + gombot, és folytassa a párolást 5 percen át. Hagyja kihűlni a sütőtök négyzeteket.

Turmixolja el a kockákra vágott sütőtököt konyhai robotgépben vagy turmixgépben a narancslével, a petrezselyemmel, a mogyoróolajjal, a sóval, a borssal és késhegynyi őrölt szerecsendióval. Készítsen raviolit úgy, hogy egy kanállal rak ebből a püréből két sütőtöknégyzet közé; egy személyre két négyzetet számoljon.