Sárgarépakrém

Sárgarépakrém

Előételek

  • 4

    Hány személyre

  • Olcsó

    Költség

  • Nagyon könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 500 ml répalé
  • 50 ml alacsony zsírtartalmú tejszín
  • Fél evőkanál só
  • 100 ml narancslé
  • 2 tojásfehérje
  • Bors

Elõkészítés

Közepes hőmérsékleten sűrítse be a sárgarépalevet a felére, és hagyja kihűlni.

Adja hozzá a tojásfehérjét, a sót, a borsot és a tejszínt. Öntse ki a csészékbe a háromnegyedükig megtöltve őket, rakja rájuk a fedelet, és rakja a 3. kosárba. Párolja 10 percig.

Hagyja kihűlni, és tálalja kevés narancslével.