Ropogós kínai palacsintatekercsek

Ropogós kínai palacsintatekercsek

Rágcsálnivalók

  • 6

    Hány személyre

  • Olcsó

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 6 palacsinta (csak az egyik oldalukon megsütve)
  • 1 kis hagyma (felaprítva)
  • 100 g vékonyra felszeletelt gomba
  • 25 g vaj
  • 1 nagy lyukú reszelőn lereszelt répa
  • 50 g babcsíra
  • 1 evőkanál szójaszósz
  • Só és bors
  • 1 felvert tojás

Elõkészítés

Melegítse meg a vajat a serpenyőben, és süsse meg benne a hagymát és a gombát.

Adja hozzá a répát és a babcsírát, és süsse 1 percig.

Adja hozzá a szójaszószt és a fűszereket.

Kenje meg a palacsinta megsütött oldalát a felvert tojással. Mindegyik palacsinta közepére rakjon egy adag tölteléket úgy, hogy 4 cm-es részt szabadon hagy a szélén.

Hajtsa be az oldalait 2 cm-re a közepétől. Kenje meg még több felvert tojással, és tekerje fel a behajtatlan oldalától kezdve.

Hűtse 1 órán át.

Rakjon néhány palacsintatekercset a kosárba, és 190 °C-on süsse 3–5 percig, vagy amíg ropogós és barna nem lesz.

Süsse meg az összes tekercset, és forrón vagy melegen tálalja.