Ropogós camembert vörösáfonya-szósszal

Ropogós camembert vörösáfonya-szósszal

Rágcsálnivalók

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Nagyon könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 4 adag kemény camembert
  • Finomliszt
  • 2 felvert tojás
  • 100 g friss zsemlemorzsa
  • 1 üveg vörösáfonya-szósz

Elõkészítés

Vágja ketté hosszában a camembertadagokat, hogy kisebb háromszögeket kapjon. Panírozza be lisztbe, felvert tojásba és végül zsemlemorzsába.

Panírozza be másodszor is tojásba és aztán zsemlemorzsába. Sütés előtt hűtse kb. 30 percig. Süsse 190 °C-on kb. 1–2 percig, vagy amíg ropogós és aranybarna lesz.

Csepegtesse le, és tálalja vörösáfonya-szósszal.