Répa, narancs és koriander cannelloni

Répa, narancs és koriander cannelloni

Főételek

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Médium

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 12 répa meghámozva
  • 200 ml narancslé
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1/2 csomag durván felaprított korianderlevél
  • 700 ml répalé
  • 2 evőkanál liszt
  • Só és bors
  • Folpack (mikrohullámú sütőben használható típus)

Elõkészítés

Párolja 15 percen át az egész répákat a pároló edényben a főétellel és a desszerttel. Eközben egy serpenyőben forralja be a répalevet a háromnegyedével. Adja hozzá az olívaolajat, majd sózza és borsozza.

11 perc párolás után nyissa ki a készüléket, vegyen ki három répát, és vágja őket csíkokra zöldséghámozóval. Hűtse le a répacsíkokat.

A maradék kilenc répát turmixolja le konyhai robotgépben vagy turmixgépben a narancslével, a korianderlevelekkel, sóval és borssal. Rendezze el a répacsíkokat a folpackon, rakja rá a répapürét, majd tekerje fel őket, mint egy cannellonit. Párolja 4 percig. Közvetlenül a tálalás előtt távolítsa el a folpackot, vágja fel a cannellonit, és adja mellé a beforralt répalevet.