Rákropogós avokádókrémmel

Rákropogós avokádókrémmel

Előételek

  • 4

    Hány személyre

  • Olcsó

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 16 nagy rák
  • 2 avokádó
  • 1/2 citrom leve
  • Só, bors
  • 100 g liszt
  • 1 tojássárgája
  • 1 csipet só
  • 150 ml tej
  • 1 evőkanál olívaolaj

Elõkészítés

A tésztához keverje össze az összes hozzávalót, és óvatosan forgassa bele a kemény habbá vert tojásfehérjét.

Pucolja meg a garnélákat.

Csorgasson rájuk vajat.

Süsse ki bő, forró olajban. Csepegtesse le, és tálalja az avokádókrémmel.

Avokádókrém: Vágja félbe az avokádókat, és szedje ki a magjukat. Turmixolja el vagy törje össze az avokádó húsát a citromlével, a sóval és a borssal.