Rákravioli

Rákravioli

Előételek

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 8 rizspalacsinta
  • 500 g megpucolt rák
  • 1 póréhagyma fehér szárrésze
  • 2 tojásfehérje
  • 2 evőkanál szezámmagolaj
  • Só és bors

Elõkészítés

A rizspalacsintákat rakja nedves konyharuhára, hogy megpuhuljanak.

Keverje össze a feldarabolt rákot a póréhagyma felszeletelt fehér részével, a tojásfehérjékkel, a sóval és a borssal.

Ossza el a tölteléket a palacsintákon, és zárja le a szélüket úgy, hogy összenyomja az ujjával.

Rakja a raviolikat a felpattintható fogóval rendelkező tál rácsára, és párolja őket 10 percig.

Forrón, kevés szezámolajjal lecsepegtetve tálalja.