Parmezános sertésszeletek

Parmezános sertésszeletek

Főételek

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Nagyon könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 4 kicsontozott sertésszelet
  • 2 evőkanál finomliszt
  • Só és bors
  • 1 teáskanál cukor
  • 1 felvert tojás
  • 75 g friss, reszelt parmezán sajt

Elõkészítés

Vágja egyforma formájúra a sertésszeleteket

Keverje össze az lisztet, a fűszereket és a cukrot.

Panírozza be a szeleteket a fűszeres lisztbe.

A panírozást folytassa a felvert tojással, majd fejezze be a parmezán sajttal.

Süsse kb. 7–8 percig bő forró olajban.

Csepegtesse le, és tálalja friss paradicsomszósszal.