Panírozott hagymakarikák

Panírozott hagymakarikák

Rágcsálnivalók

  • 4

    Hány személyre

  • Olcsó

    Költség

  • Nagyon könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 2 nagy hagyma
  • 100 g finomliszt
  • 1 tojássárgája
  • 1 csipet só
  • 150 ml tej
  • 1 evőkanál olaj

Elõkészítés

Hámozza meg és szeletelje fel a hagymát.

Válassza szét a hagymakarikákat.

A panírhoz keverje össze a lisztet és a sót egy tálban.

A közepére készítsen mélyedést, és rakja bele a tojássárgát, a tejet és az olajat.

Verje fel erősen, amíg sima és csomómentes nem lesz.

Óvatosan forgassa bele a kemény habbá vert tojásfehérjét.

Mártsa bele a panírba a hagymakarikákat.

Süsse kb. 5–6 percig forró olajban.

Köretként tálalja.