Palacsinta erdei gombával és fokhagymával

Palacsinta erdei gombával és fokhagymával

Főételek

  • 6

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Nagyon könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

Alapanyagok

  • 60 g vaj
  • 250 g vegyes erdei gomba
  • 1 gerezd, finomra felaprított fokhagyma
  • Só és fekete bors
  • 1 evőkanál friss petrezselyem, finoman felaprítva
  • Friss parmezán sajt

Elõkészítés

Készítsen 6–8 palacsintát a hagyományos palacsintarecept szerint, és tartsa melegen őket egy tálaló lapostányéron a 190 °C-os sütőben.

Olvassza meg a vajat nagy serpenyőben, és süsse 5 percig a gombát és a fokhagymát.

Sózza meg, ízesítse fekete borssal és petrezselyemmel, és süsse még egy percig a serpenyőben.

Ossza el a tölteléket a palacsintákon. Tekerje fel őket, és rakja le őket egy rétegben.

Mindegyik palacsintát kenje meg olvasztott vajjal, és tálalás előtt szórja meg őket parmezán sajttal.

A recept elkészítéséhez szükséges Tefal termékek
  • DUETTO_1_thumbnail_RO.png
    Duetto

    Intelligens és egyszerűen használható

    bõvebben