Párolt pirospaprikás frappuccino

Párolt pirospaprikás frappuccino

Levesek

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 3 pirospaprika, kimagozva és négy részre vágva
  • 1 felszeletelt hagyma
  • 3 gerezd megtisztított fokhagyma
  • 1/4 uborka meghámozva
  • 4 evőkanál vörösborecet
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 400 ml passzírozott paradicsom vagy paradicsomszósz
  • Tabasco szósz
  • 100 g teljes kiőrlésű kenyér, megpirítva és kis kockákra vágva
  • 10 korianderlevél
  • Jégkockák
  • Só és bors

Elõkészítés

Rakja a pároló edénybe a pirospaprikát, a hagymát és a fokhagymát.

Párolja 15 percen át a főétellel és a desszerttel.

Turmixolja simára a párolt zöldségeket, a többi hozzávalót, 10 korianderlevelet és a jégkockákat robotgépben vagy turmixgépben. Ízlés szerint sózza és borsozza. Jéghidegen tálalja. Díszítse a megmaradt korianderlevelekkel és a teljes kiőrlésű krutonokkal.