Olajban kisütött rák

Olajban kisütött rák

Főételek

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 32 rák
  • 3 gerezd fokhagyma felaprítva
  • 1 evőkanál aprított petrezselyem
  • 1 evőkanál koriander
  • 2 citrom
  • 10 cl olívaolaj
  • Só és bors

Elõkészítés

A hőfokszabályozót állítsa 130 °C-ra Sauté (hirtelen sütés) üzemmódban. Melegítse az olajat, amíg el nem éri a megfelelő hőmérsékletet.

Süsse meg a rákot a fokhagymával, a petrezselyemmel, a korianderrel, sóval és borssal.

A rákot melegen tálalja, citromlével meglocsolva.