Nyelvhalfilé kagylóval, párolt paradicsommal és kínai tésztával

Nyelvhalfilé kagylóval, párolt paradicsommal és kínai tésztával

Főételek

  • 4

    Hány személyre

  • Drága

    Költség

  • Médium

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 4 kis nyelvhal- vagy Szent Péter hala filé
  • 200 g tenger gyümölcsei keverék, kiengedve
  • 260 g félbe vágott koktélparadicsom
  • 1 ágacska friss kakukkfű, finomra vágva
  • 1 citrom leve
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • Só és bors
  • 240 g kínai tészta vagy cérnametélt

Elõkészítés

Rakja a halfiléket a párolótálcába a tenger gyümölcsei keverékkel és a koktélparadicsomokkal. Sózza és borsozza. Szórja meg kakukkfűvel és adja hozzá a citromlevet.

Párolja 15 percen át az előétellel és a desszerttel. 10 perc után nyissa ki a gépet, és adja hozzá a kínai tésztát vagy a cérnametéltet. Zárja be a gépet, nyomja meg a Vitamin + gombot, és folytassa a párolást 5 percen át.

Tálalja ki tányérokra a tésztát, és rakja rá a halfiléket. Keverje össze a koktélparadicsomot a tenger gyümölcseivel, és adja hozzá az olívaolajat. Öntse a paradicsomos, tenger gyümölcseis keveréket a halra.