Marhás-paradicsomos ragu

Marhás-paradicsomos ragu

Főételek

  • 5

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Nagyon könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 450 g nyers darált hús
  • 50 g gomba (durván összevágva)
  • 1 közepes hagyma (felaprítva)
  • 1 közepes répa (felkockázva)
  • 227 g konzervparadicsom
  • 300 ml alaplé (1 marhahúsleves-kockából)
  • 1 teáskanál (5 ml) Worcestershire szósz
  • 1/2 teáskanál (2,5 ml) fagyasztott zöldfűszerkeverék
  • 1/2 evőkanál kukoricaliszt
  • 1 teáskanál főzőolaj

Elõkészítés

Melegítse meg az olajat egy fedő nélküli serpenyőben.

Süsse meg először a zöldségeket, aztán a húst.

A felesleges olajat távolítsa el.

Keverje bele a paradicsomot, a Worcestershire szószt, a zöldfűszereket és az alaplevet.

Zárja le a fedelet, és helyezze teljes nyomás alá a kuktát.

Állítsa 2. szintre a nyomást.

Párolja 10 percig.

Állítsa gőz kiengedése pozícióba a nyomásválasztót, vagy rakja folyó hideg víz alá a kuktát.

Nyissa fel a fedelet.

Keverje össze a kukoricalisztet egy kis folyadékkal.

Keverje a húsba.

Forralja fel, és kevergesse, amíg be nem sűrűsödik a ragu.

Krumplival, rizzsel vagy tésztával tálalja.