Mangó- és jázminsodó

Mangó- és jázminsodó

Desszertek

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 400 ml tej
  • 150 ml alacsony zsírtartalmú tejszín
  • 4 filter jázmintea
  • 2 evőkanál finom kristálycukor
  • 3 tojássárgája
  • 50 g darabos mangó

Elõkészítés

Melegítse meg a tejszínt és a tejet, adja hozzá a teát, és forrósítsa fel az egész keveréket. Verje fel a tojássárgát a cukorral, és adja hozzá az ízesített teát. Keverje össze, és szűrje át szitán. Rakja a csészék aljára a mangódarabokat, öntse rá a keveréket, és rakja rájuk a fedelüket. Rakja a 3. kosárba a csészéket.

Párolja 15 percen át az előétellel és a főétellel.

Amikor elkészült, vegye le a csészék fedelét. Tálalja.