Lazacszték ánizskaporral és citromos-vajas mártással

Lazacszték ánizskaporral és citromos-vajas mártással

Főételek

  • 4

    Hány személyre

  • Átlagos

    Költség

  • Nagyon könnyű

    Bonyolultság

  • Elkészítési idõ

  • Elkésztési idõ

Alapanyagok

  • 4 x 150 g friss lazacszelet
  • 3 teáskanál ánizskapormag
  • 100 g vaj
  • 1 citrom leve
  • Só és bors

Elõkészítés

Sózza és borsozza a lazacsztékeket, és hintse meg őket ánizskaporral. Rakja a lazacsztékeket a felpattintható fogóval rendelkező tál rácsára, és párolja őket 10–12 percig.

Olvassza meg a vajat, és adja hozzá a citromlevet. Távolítsa el a hal bőrét, és rendezze el a sztékeket egy előmelegített tálalótálon.

Locsolja meg a szeleteket a citromos-vajas mártással. Tálalja.